Πώς να Αποκτήσεις Τέλειο Σώμα για το Μπικίνι σου!

Το να προετοιμάσετε ένα τελειο σωμα για το καλοκαιρι δεν είναι και εύκολο πράγμα, αν δεν τηρήσατε όλο το χειμώνα τους βασικούς κανόνες. Αν δηλαδή τρώγατε τζανκ φουντ και δεν γυμναστήκατε τακτικά. Βέβαια ποτέ δεν είναι  αργά ειδικά αν η θέληση σας είναι μεγάλη, τώρα που ήρθε ο καιρός να φορέσετε το μπικίνι σας.

Πάμε να δούμε τον τρόπο για να αποκτήσετε  τελειο σωμα για το καλοκαιρι:

#1 Βρείτε το σωστό είδος προπόνησης

Δεν χρειάζεται να κουράζεστε και να είστε με τις ώρες στο γυμναστήριο. Βρείτε ένα είδος γυμναστικής που να ταιριάζει και με τον χαρακτήρα σας για να μην βαρεθείτε γρήγορα. Η μυική ενδυνάμωση και η σύσφιξη θα φέρει περισσότερα αποτελέσματα.

#2 Πίνετε νερό

Θα έχετε βαρεθεί να το βλέπετε ξανά και ξανά αλλά το νερό είναι από τα βασικότερα βήματα. Η ενυδάτωση είναι ευεργετική για σώμα και δέρμα και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

#3 Μειώστε το Αλάτι

Είναι γνωστοί οι λόγοι που θα πρέπει να αποφύγουμε το αλάτι. Η κατακράτηση υγρών σε μια τέτοια περίοδο που προσπαθούμε να μαζέψουμε τα παχάκια μας είναι ανεπιθύμητη.

#4 Αποφύγετε τα φαγητά που προκαλούν πρήξιμο

Μια από τις καλύτερες συμβουλές για να δείχνει ωραίο το σώμα σας στη παραλία είναι να αποφεύγετε να τρώτε φαγητά που σας φουσκώνουν. Έτσι θα νιώθετε άνετα με το σώμα σας και το μπικίνι θα δείχνει άψογο

#5 Όχι τηγανητά, όχι λιπαρά

Κορίτσια μην περιμένετε θαύματα όσο και να γυμνάζεστε, αν τρώτε λιπαρά και υδατάνθρακες. Μην τρελαίνεστε όμως απλά περιορίστε τα τηγανητά. Το ψητό  κρέας θα φανεί πολύ χρήσιμο και ως προς την πρωτεΐνη.

#6 Αμύγδαλα

Γεμάτα με φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, τα αμύγδαλα μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

#7 Πρωτεΐνη

Η πρωτεΐνη είναι βασικό καύσιμο για τους μυς σας, τους δυναμώνει και κατά συνέπεια θα βοηθήσει να έχει διάρκεια η άσκηση σας

#8Μαύρισμα

Το μαύρισμα θα μας γλιτώσει από τους μεγάλους μπελάδες. Ευτυχώς που υπάρχει να κρύβει τα πολλά πολλά. Ένα όμορφο μαύρισμα χωρίς υπερβολές θα δώσει την ψευδαίσθηση της μείωσης όγκου, θα κρύψει τις ατέλειες και θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθηση μας.