Προτάσεις Νυφικού Μακιγιάζ για το Καλοκαίρι!

Αν η μέρα του γάμου σας πλησιάζει και είστε σε αναζήτηση νυφικού μακιγιάζ, τότε διαλέξατε το σωστό άρθρο για να βρείτε το νυφικο μακιγιαζ 2015 που ονειρεύεστε. Στη συνέχεια του άρθρου θα δούμε προτάσεις για μακιγιαζ νυφικο 2015 για το καλοκαίρι, από το Woman O’Clock για την ημέρα του γάμου σας.

Βασικός μας στόχος, να εκμεταλλευτούμε τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να τα τονίσουμε. Θα παίξουμε λίγο με τα χρώματα με τις υφές για να χαρίσουμε στην κάθε μία από σας, το νυφικό μακιγιάζ που σας ταιριάζει. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μελετημένες έτσι ώστε να καταφέρουμε να συνδυάσουμε, το νυφικό μακιγιάζ που έχεις ονειρευτεί, με αυτό που σου ταιριάζει, για να είσαι απολύτως ολοκληρωμένη τη μέρα του γάμου σου!!!

Και για να μη πολυλογούμε δείτε τις προτάσεις νυφικού μακιγιάζ για το καλοκαίρι από το Woman O’Clock:

Ισορροπία στα χρώματα

Αν έχετε όμορφα χείλη, πραγματικά αξίζει τη μέρα του γάμου σας να τα τονίσετε. Αν έχετε όμορφα μάτια, τονίστε τα και κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε απαλούς τόνους..

woman-oclock-μακιγιαζ νυφικο 2015 (5)

Eyeliner

Για να έχετε αυτό το βλέμμα και απαλά ροζ στα χείλη, προτιμήστε eyeliner. Η μεταλλική καφέ σκιά στην γωνία των ματιών δίνει ένταση στο βλέμμα και για το καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να εφαρμόσετε στο εσωτερικό των ματιών ivory σκιά για φως.

woman-oclock-μακιγιαζ νυφικο 2015 (4)

woman-oclock-νυφικό-μακιγιαζ-2015 (2)

Cat Eyes

Ποια από μας δεν αγαπάει αυτό το sexy γατίσιο βλέμμα. Αν η επιδερμίδα σας είναι μαυρισμένη αρκεστείτε σε nude κραγιόν, ενώ το ρούζ να είναι σε γήινες αποχρώσεις. Αν το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο, όλα τα χρώματα κραγιόν και ρουζ είναι στη διάθεση σας, ροζ, μοβ, κοραλί…

woman-oclock-μακιγιαζ νυφικο 2015 (6)

woman-oclock-νυφικό-μακιγιαζ-2015 (3)

Smokey Eyes

Όποιο και να είναι το σχήμα των ματιών σου το smokey σου ταιριάζει.. Τα όρια του ματιού στο smokey μακιγιάζ δεν είναι σαφή και έτσι μπορεί να μικρύνει ή να μεγαλώσει τα μάτια όσο θέλουμε..

woman-oclock-νυφικό-μακιγιαζ-2015

Γήινες αποχρώσεις σε καφέ τόνους

Μία σίγουρη επιλογή που κάνουν οι περισσότερες νύφες. Σκούρα χρώματα όπως το καφέ, που ξεκινάει από το σκούρο της σοκολάτας έως το light mocha. Έντονη η γωνία του ματιού, με χρώμα που σταδιακά φωτίζει στη μέση και λάμπει στην εσωτερική γωνία.

woman-oclock-νυφικο μακιγιαζ 2015 (7)

Έντονα μάτια με χρώμα

Αν έχετε κανονικά ή μεγάλα μάτια, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Επιλέξτε ένα το χρώμα που σας ταιριάζει ανάμεσα σε, μπλε, πράσινο, μοβ, marsala, ροζ…

woman-oclock-νυφικο μακιγιαζ 2015 (8)

woman-oclock-νυφικο-μακιγιαζ-2015 (9)