Διάσημες Τσάντες: Collection Άνοιξη Καλοκαίρι 2015

Απαραίτητο αξεσουάρ και πιστή σύντροφος κάθε γυναίκας, δε θα μπορούσε να λείψει η τσάντα από τις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας, που φρόντισαν, για ακόμα μια φορά, να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο μια από τις καλύτερες φίλες της γυναικείας φύσης! Πήρατε μια πρώτη γεύση και τώρα δείτε τις πιο ωραίες διάσημες τσάντες ανοιξη καλοκαίρι 2015, γνωστών σχεδιαστών.

Louis Vuittonwomanoclock-Louis-Vuitton-τσάντες-ανοιξη-καλοκαίρι-2015

Με σχέδια που θυμίζουν υπέροχες ταπετσαρίες, και με ζεστά χρώματα που γλυκαίνουν τις ψυχρές μέρες της άνοιξης. Ο οίκος Louis Vuitton δημιούργησε μια εκπληκτική κολεξιόν για το πιο λατρεμένο αξεσουάρ των fashionistas! Στιλάτες και chic αποπνέουν αέρα γαλλικής φινέτσας χαρίζοντας απλόχερα την κομψότητα της υψηλής ραπτικής!
woman-oclock-τσάντες-ανοιξη-καλοκαίρι-2015woman-oclock-τσάντες-ανοιξη-καλοκαίρι-2015woman-oclock-τσαντες3-woman-oclock-τσαντες4-woman-oclock-τσαντες5-

womanoclock-Louis-Vuitton-τσάντες-ανοιξη-καλοκαίρι-2015

Dolce & Gabbana

Εκκεντρικό και παράλληλα άκρως γοητευτικό, το στιλ του οίκου  Dolce & Gabbana. Ορθογώνια και τετράγωνα σχήματα για τη νέα σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2015  στολισμένη με παγιέτες, στρας, με πολλά σχέδια και χρώματα. Οι γεωμετρικές τσάντες του οίκου χαρακτηρίστηκαν αριστοκρατικές

woman-oclock-dolce-cabbana- woman-oclock-dolce-cabbana2- woman-oclock-dolce-cabbana3- woman-oclock-dolce-cabbana4-

Fendi

Διάσημες τσάντες άνοιξη 2015, μικρές και πρακτικές, του οίκου Fendi. Οι τσάντες σε αυτή τη συλλογή εμφανίζονται σε διάφορα σχέδια, καθώς και κρυστάλλινα διακοσμητικά, floral μοτίβα και έντονα χρώματα, που αποτελούν μια διακριτική couture πινελιά στο καλοκαιρινό look! Σήμα κατατεθέν του οίκου fendi το κρεμαστό γουνάκι, που στολίζει τις περισσότερες τσάντες.

woman-oclock-τσαντες-fendi6woman-oclock-τσαντες-fendi4 woman-oclock-τσαντες-fendi7

woman-oclock-τσαντες-fend2iwoman-oclock-τσαντες-fendi

Balenciaga

Οι  τσάντες του οίκου Balenciaga χαρίζουν άνεση και απαράμιλλο στιλ όλες τις ώρες τις μέρας και για όλες τις περιστάσεις! Μια τσάντα για τη σύγχρονη γυναίκα, με elegant ασημένια λαβή, στολίζει τα γυναικεία δάχτυλα χωρίς την ανάγκη επιπλέον κοσμημάτων!

woman-oclock-τσαντες-balei

Valentino

Ο οίκος valentino, δεν άφησε αδιάφορες τις γυναικείες παρουσίες. Κατάφερε και τράβηξε τα βλέμματα με τις υπέροχες και άκρως ανοιξιάτικες floral τσάντες του.

woman-oclock-τσαντεςvalentinowoman-oclock-τσαντες-valentinowoman-oclock-τσαντεςvalentino2woman-oclock-τσαντες-valentino3

Burberry

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρo για τις τσάντες burberry