Brazilian Keratin

Διαβάστε το άρθρο και μάθετε τα πάντα για τη βραζιλιάνικη κερατίνη. Δείτε πότε θα πρέπει να εφαρμόσουμε brazilian keratin στα μαλλιά μας, τη διάρκεια και τα οφέλη..

Τι είναι η brazilian keratin?
Η κερατίνη είναι μια φυσική πρωτεϊνη που υπάρχει στην τρίχα. Το brazilian keratin είναι μια επαναστατική μέθοδος που κατά κύριο λόγο ισιώνει, γυαλίζει και κάνει τα μαλλιά υγιή.

Πως γίνεται η διαδικασία?
Μέσω της θερμότητας ή κεράτινη σε υγρή μορφή, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, διορθώνει βλάβες και αποτρέπει τη τρίχα από περαιτέρω ζημιά. Τα μαλλιά γίνονται ίσια λεία και μεταξένια

Είναι χημικό προϊόν?
Όχι δεν είναι χημικό προϊόν, τα βασικά του συστατικά είναι: κερατίνη, αμινοξέα και μαλακτικά έλαια. Κάποια προϊόντα αρχικά περιείχαν σε υψηλά επίπεδα μια ουσία, που θεωρείται τοξική (φορμαλδεΰδη ). Καλό είναι να ρωτάμε για τα συστατικά πριν το εφαρμόσουμε στα μαλλιά μας.

Γιατί να επιλέξουμε το brazilian keratin και όχι την ισιωτική μαλλιών?
Η ισιωτική μαλλιών είναι μια τεχνική με επιβαρυντικούς παράγοντες σαν την περμανάντ. Το brazilian keratin είναι θεραπεία μαλλιών.

Πόσο διαρκεί?
Αναλόγως την ποιότητα της τρίχας, μέσω όρο έχει διάρκεια 3-6 μήνες.

Πότε και γιατί θα πρέπει να επιλέξουμε το brazilian keratin?
Έκτος από το αισθητικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά να εφαρμόσουμε το Brazilian keratin όταν έχουμε φθορές. Όταν τα μαλλιά μας είναι ταλαιπωρημένα από βαφές, όταν είναι ξηρά και αφυδατωμένα, αν έχουμε λεπτά μαλλιά, αν έχουμε ψαλίδα και οι άκρες μας φαίνονται κατεστραμμένες. Γενικά όταν τα μαλλιά μας δούμε ότι απαιτούν περισσότερη περιποίηση από ότι συνήθως.

Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει στα μαλλιά μας το brazilian keratin, υπάρχουν και άλλα οφέλη?woman-oclock-brazilian-keratin

Φυσικά όπως προαναφέραμε είναι θεραπεία μαλλιών και όχι τεχνική. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και τα μαλλιά γυαλίζουν, δρα ενάντια στο φριζάρισμα, εμποδίζει τη ψαλίδα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να μακραίνουν γρηγορότερα και φυσικά η τρίχα δυναμώνει και φαίνονται πυκνότερα. Οι γυναίκες με πολύ σγουρά μαλλιά ( spiral, δείτε εδώ τους τύπους μαλλιών) αγαπάνε αυτή τη μέθοδο. Το brazilizn keratin, μειώνει τον περιττό όγκο, βοηθάει στο φριζάρισμα και τιθασεύει τις μπούκλες.

Το brazilian keratin μπορεί να επιβαρύνει την υγεία των μαλλιών μας?
Σαν προϊόν από μόνο του όχι δεν μπορεί, σε αυτό που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι στη τελική φάση, που χρησιμοποιούμε θερμότητα . Αν τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα θα πρέπει η διαδικασία να γίνει με προσοχή, για να μην ταλαιπωρηθούν περισσότερο τα μαλλιά.

Στο εμπόριο παρατηρείτε μεγάλη απόκλιση στην τιμή , εννοώ ότι το βρίσκουμε σε πολύ χαμηλή τιμή. Μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα τόσο φθηνό προϊόν για τα μαλλιά μας, ως προς την ποιότητα και φυσικά ως προς το αποτέλεσμα?
Η αυθεντική βραζιλιάνικη κεράτινη έχει διάρκεια 3-6 μήνες και η τιμή της είναι αυτή που γνωρίζετε. Υπάρχουν πράγματι κάποιες άλλες θεραπείες πιο οικονομικές, αλλά δεν είναι η αυθεντική βραζιλιάνικη κερατίνη και φυσικά δεν έχει διάρκεια. Είναι θεραπείες ενυδάτωσης, που κρατούν 3-4 εβδομάδες και δεν ισιώνουν την τρίχα ούτε σταματούν το φριζάρισμα.  Για να μη μπερδεύεστε, καλό θα είναι να ζητάτε από τον κομμωτή/ρια  να σας ενημερώνει λεπτομερώς.

Είμαστε στη διάθεση σας για τυχόν απορίες!

Διαβάσατε: Brazilian Keratin