Φωτιά στα Κόκκινα η Eva Green!

 12 εκπληκτικά κατακόκκινα σύνολα άλλαξε η Eva Green για τις ανάγκες της φωτογράφησης του ημερολογίου της Campari για το 2015!
 
To 16o συλλεκτικό ημερολόγιο του δημοφιλούς ποτού παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και αποτελεί μία πανδαισία υψηλής μόδας, αισθητικής και καλαισθησίας, με το κόκκινο χρώμα να αναδεικνύεται στο απόλυτο χρώμα της θηλυκότητας και γοητείας. 
 Τα 12 διαφορετικά looks που κόβουν την ανάσα περιλαμβάνουν τα πάντα, από αποκαλυπτικές και σέξι βραδινές τουαλέτες μέχρι φουτουριστικά κολάν από βινύλ…
kokino-forema
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα στο WMP είναι από το backstage της φωτογράφησης με την ανερχόμενη Γαλλο-Σουηδέζα ηθοποιό. 
Τα κοσμήματα είναι της Swarovski ενώ τα περισσότερα φορέματα και ρούχα δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για τη φωτογράφηση κατόπιν παραγγελίας από τους καλλιτεχνικούς διευθυντές του concept. 
kokkino-forema
Κάποια άλλα είναι δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας: Versace, Vivienne Westwood, Diane von Furstenberg, Hervé L. Leroux, Azeddine Alaia, Andrew Gn, John Gallianο.
kokino-forema

Το εξαιρετικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι δουλειά της διεθνούς φήμης φωτογράφου Julia Fullerton-Batten, η οποία είναι διάσημη για την κινηματογραφική ατμόσφαιρα που καταφέρνει να δημιουργεί στις “ιστορίες” που αφηγείται μέσα από τον φακό της. Με τον τρόπο αυτό απαθανατίζει με τρόπο μοναδικό τη διαχρονικότητα στις φωτογραφίες της.

Ανάμεσα σε αρκετούς άλλους αξιόλογους ρόλους της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η Eva Green πρόσφατα κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από το ρόλο της Αρτεμισίας στην ταινία “300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας”, όπου και πάλι είχε το ρόλο μοιραίας γυναίκας που παρασέρνει τους πάντες με την ισχυρή προσωπικότητα και την ακαταμάχητη γοητεία της.. Ακριβώς όπως μία σύγχρονη woman in red! Σύμπτωση;

Διαβάσατε: Φωτιά στα Κόκκινα η Eva Green!