Τάσεις Μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 | Ρούχα και Αξεσουάρ

Σήμερα θα σας  δείξουμε τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα ρούχα, για το φθινόπωρο-χειμώνα 2014-2015. Τολμηρά νέα σχέδια στα ρούχα, με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας υλικά, καθώς και τις τάσεις στα χρώματα.
Αυτή τη φορά βλέπουμε ρετρό και κλασικά σχέδια, φωτεινά χρώματα, σπορ πινελιές, γούνες, αστρακάν γούνες, μάλλινα ρούχα, καουμπόικο στιλ, άνετα πλεκτά, φαρδιές μπλούζες κλπ.

Η παλέτα των χρωμάτων χωρίζεται σε δύο αντίθετα στρατόπεδα. Το ένα είναι φθινοπωρινό και το άλλο είναι φωτεινό.  Εδώ θα δείτε τα 14 trends για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015.

Robe Coat

Ρόμπα αλήθεια;  Ναι, αυτή τη σεζόν είναι όλα σχετικά με μεγάλες ανατροπές, όπως αυτό το φοβερό πανωφόρι, το οποίο μοιάζει με μπουρνούζι.  Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν και φωτεινό πουκάμισο.

ρομπα

Back to 60s

Φθινόπωρο χειμώνας 2014-1015 και είναι η κατάλληλη στιγμή όπως ήδη έχουμε επισημάνει να επιστρέψουμε στις swinging και ρετρό εμφανίσεις του 1950 και 1960. Τι θα λέγατε να ολοκληρώσετε τη Vintage εμφάνιση σας με ένα λαμπερό trench coat; Επίσης είδαμε κομψά pin up φορέματα με μοντέρνα στοιχεία, φουντωτές καρό φούστες, παστέλ χρώματα κ.α.

 

60s

Πλεκτά

Μερικοί στιλίστες λένε ότι η φετινή σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2014-2015 μπορεί να είναι τόσο κρύα όσο ο πάγος. Αν έχουν δίκιο, τότε γιατί δεν δοκιμάζετε μερικά ζεστά πλεκτά. Είναι μια από τις καλύτερες τάσεις της μόδας, αφού τα πλεκτά προσφέρουν ζεστασιά, είναι πρακτικά και κομψά. Σκούφοι pom-pom, πλεκτά γάντια και φούστες μας βοηθούν να ζεσταθούμε.

 

πλεκτα

 Φαρδιά και Άνετα 

Αγαπάμε αυτήν την ιδέα, φορώντας φαρδιά ρούχα νιώθουμε άνετα και κρύβουμε και μερικά κιλά. Τη φετινή σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2014-2015 βλέπουμε μεγαλύτερα πουλόβερ, σακάκια, παντελόνια και αξεσουάρ. Το μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.

 

φαρδια ρουχα

Ιsle prints

Τι θα λέγατε να είστε μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων για μεγάλο χρονικό διάστημα; Δοκιμάστε το Isle print και  ανανεώστε τη ντουλάπα σας με chunky πλεκτά πουλόβερ, φορέματα, μεγάλα καπέλα και παπούτσια.

Postapocalyptic

Πώς θα σας φαινόταν να συνδυάσετε το grunge, το tomboy και το rock στιλ με οποιαδήποτε άλλη τάση;  Εάν είστε έτοιμες για όλα, τότε εμείς συνιστούμε να δοκιμάσετε postapocalyptic ενδύματα για τους δρόμους της πόλης. Δοκιμάστε δερμάτινα ρούχα, rock μπότες, γυαλιά μάσκα και μπαλωμένα τζιν..

grunge postapocalyptic

Αστρακάν

΄Άλλη μια τάση για το  φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015 είναι η γούνες αστρακάν,  λίγο ακριβές, αλλά αξίζουν!  Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τις φορέσετε.

γουνες αστρακαν

Φόρεμα πάνω από το παντελόνι

Εδώ βλέπουμε μια άλλη τάση για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015. Τα φορέματα  φοριούνται πάνω από το παντελόνι. Ένας εύκολος τρόπος ντυσίματος, για casual εμφάνιση.

μπλουζοφορεμα

Άγρια δύση

Wild Western! Η τάση καουμπόη φαίνεται θαυμάσια. Μπείτε στο πνεύμα και φορέστε καπέλα, καουμπόικες μπότες, τζιν και φυσικά, τα κατάλληλα αξεσουάρ

καουμποη στιλ

 

Μάλλινα

Βλέπουμε καταπληκτικές ζακέτες, παλτό, γιλέκα από μαλλί προβάτου που έρχονται σε φωτεινά χρώματα και σχέδια.

μαλλι προβατου

Ζιβάγκο

Διαχρονικό ζιβάγκο και για τη φετινή σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2014-2015. Είναι πολύ πρακτικό και σας κρατά πάντα μακριά από το κρύο. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

ζιβαγκο

Γούνες

Μια άλλη τάση είναι η πολυτελής γούνα, η οποία φαίνεται ακριβή και κομψή. Οι σχεδιαστές πειραματίστηκαν με νέα σχέδια και σχήματα

"γουνες</span

Sneakers

Το αθλητικό lookγίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητο για το καθημερινό μας ντύσιμο. Είναι πρακτικό, λειτουργικό και εύκολο. Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας το απαραίτητο αθλητικό αξεσουάρ που σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σας…Τα sneakers παπούτσια, που έρχονται σε τρομερά χρώματα. Παστέλ αποχρώσεις, γυαλιστερές μεταλλικές υφές και μοντέρνα σχέδια.

παπουτσια sneakers

 

Η τάση στα χρώματα

Η τάση στα χρώματα για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015 επιλέγει φωτεινούς τόνους του ροζ, φούξια, πράσινο, μπλε, κίτρινο και άλλα χρώματα του ουράνιου τόξου.

ταση στα χρωματα

 

Δείτε επίσης: Trendy Jeans Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015