Μακιγιάζ: Οι νέες Τάσεις της Σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015

Το Φθινόπωρο μπήκε δυναμικά, και οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για φέτος το χειμώνα 2014-15, μοιράζονται μαζί μας μυστικά ομορφιάς. Οι διάσημοι Makeup Artists δημιουργούν αλαβάστρινο δέρμα με ωραίες βάσεις, έντονα κοψίματα με κρεμώδη ρουζ και μας χαρίζουν επιλογές για rock looks

Τη φθινοπωρινή  παλέτα του μακιγιάζ συνθέτουν αποχρώσεις του πράσινου, μοβ, πορτοκαλί, ροζ, γκρι και μπλε, σε μεταλλικές ή ματ υφές. Τα χείλη όταν δεν είναι άχρωμα, είναι βαμμένα με τις σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ τα φρύδια είναι πυκνά στο φυσικό τους σχήμα. Ας τα δούμε αναλυτικά..

Μεταλλικές σκιές & έντονα φρύδια

εντονα φρυδια

Ένα από τα μεγαλύτερα trend για την φθινοπωρινή περίοδο περιλαμβάνει τo δραματικό look. Οι σκιές γίνονται μεταλλικές σε σκούρα χρώματα πράσινο, γκρι, σκούρο, πορτοκαλί, καφέ και καλύπτουν με ακαθόριστο σχήμα όλο το κινητό βλέφαρο, φτάνοντας τις περισσότερες φορές και ως το φρύδι. Τα φρύδια για αυτή τη σεζόν, φθινόπωρο χειμώνας 2014-2015 βάφονται με σκιές ή μολύβια και γίνονται πιο έντονα, φαρδιά και εκφραστικά.

μεταλλικές σκιες
μεταλλικες σκιες

Smokey eyes

smokey eyes με λευκο μολυβι

Το Smokey eye δεν λείπει ποτέ από τα catwalks και ενώ το είδαμε και σε διαφορετικά χρώματα τις προηγούμενες σεζόν, φέτος το κλασικό μαύρο επιστρέφει δυναμικά και τραβάει τα βλέμματα. Οι τολμηροί make up artist θέλοντας να εντυπωσιάσουν δημιούργησαν αντιθέσεις και  το συνδύασαν με λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!!

smokey eyessmokey eyes

Cat eyes

Οι κορυφαίοι μακιγιέρ για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015 προτείνουν ένταση στο βλέμμα σας. Επέλεξαν μαύρο καφέ ή μπλε eyeliner τραβηγμένο και ανοδικό και ζωγράφισαν με ακρίβεια γατίσια μάτια. Ο οίκος Vercace έδωσε μια άλλη οπτική στα cat eyes. Επέλεξε μεταλλικό, μπλε eyeliner και φαρδιές γραμμές ώστε να καλύψει όλο το κινητό βλέφαρο.

  cateyescat eyes
imagination cateye
imagination cat eye

Fantasy & Gothic 

Υπήρχαν και make up looks, τα οποία εμπνεύστηκαν από ταινίες φαντασίας. Παρόλο που δεν θα επιχειρήσουμε ποτέ να τα δοκιμάσουμε, οφείλουμε να τα δείξουμε γιατί η Τέχνη είναι Τέχνη!

gothic
makigiaz-oi-nees-taseis-ftinopwro-xeimwnas-2014-2015-2B-2-

Βλεφαρίδες

Άλλη μια φανταστική τάση για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-2015 που θα μας κάνει να μοιάζουμε με κούκλες!! Μακριές, γυριστές, πυκνές, total black βλεφαρίδες, ψεύτικες ή φυσικές, επέλεξαν γνωστοί οίκοι μόδας , Gucci, Prada και Versace.

βλεφαριδεςμεγαλες βλεφαριδες

60s Make up

Άλλη μια τάση για το  Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-2015 είναι 60s make upτο 60s μακιγιάζ. Μακριές βλεφαρίδες στο κάτω μέρος του βλεφάρου, eyeliner, απαλό ρουζ στα μήλα του προσώπου, συνθέτουν την λάμψη και την γοητεία των 60s. Γνωστοί οίκοι μόδας θέλησαν ακόμα κάτι πιο συγκεκριμένο και δημιούργησαν τα Twiggy eyes, επηρεασμένοι από τo supermodel  Lesley Lawson, τη γνωστή σε μας Twiggy.

60s makeup
60s make up

Twiggy eyes

Twiggy eyes
Twiggy eyes

Απαλές αποχρώσεις

παστελ σκιες ματιων

Για ορισμένους σχεδιαστές, το απαλό μακιγιάζ είναι άποψη. Έτσι οι make up artist δημιούργησαν υγιή και λαμπερά πρόσωπα με σκιάσεις των ζυγωματικών σε φυσικούς τόνους.Τα μάτια βάφονται με απαλές αποχρώσεις σκιών, ροζ, σομόν και καφέ.

παστελ σκιες ματιων

Dark Lips

Αυτή τη σεζόν το κόκκινο αποχωρεί και τη θέση του παίρνουν οι βαθιές του αποχρώσεις. Οι νέες τάσεις στα χρώματα των χειλιών για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-2015, καθιερώνουν τα ζεστά χρώματα του κρασιού, δαμασκηνί, cherry, μπορντό, βυσσινί κλπ.

σκουρα χειλη
σκουρα χειλη
μπορντο σκουρα χειλη

 Φυσικό μακιγιάζ 

Η φυσική ομορφιά σε κάνει πιο λαμπερή υποστηρίζουν οι ειδικοί και μας συμβουλεύουν να αφήσουμε το έντονο μακιγιάζ. Την ίδια φιλοσοφία στήριξαν πολλοί γνωστοί οίκοι μόδας. Δείτε παρακάτω:

φυσικο μακιγιαζ

φυσικο μακιγιαζ