Le Pliage Heritage: Η Νέα it bag από τη Longchamp

Ιδανική για την πόλη, κομψή αλλά ανθεκτική, με μοντέρνο στιλ και σε υπέροχα χρώματα! Φυσικό ήταν οι σταρ του Χόλιγουντ να λατρέψουν την LE PLIAGE® HÉRITAGE από την πρώτη στιγμή!
Η νέα αυτή τσάντα, ειδικά φτιαγμένη για την πόλη, αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική Le Pliage® συλλογή της Longchamp, ενώ, αναμφίβολα, έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει το must της νέας σεζόν, και όχι μόνο.

Από την αρχική εκδοχή της Le Pliage®, δανείζεται την χαρακτηριστική τραπεζοειδή δομή της, την οποία, όμως, μετατρέπει σε γραφική και μοντέρνα, χρησιμοποιώντας δέρμα. Αυτό το εντυπωσιακό και, συγχρόνως, χαρακτηριστικό σχήμα αντισταθμίζεται από τη μινιμαλιστική λεπτομέρεια: το έμβλημα της Le Pliage®  έχει μεταμορφωθεί σε μία κομψή οφθαλμαπάτη, ενώ η υπογραφή του οίκου Longchamp, στους τόνους του χρυσού, επισφραγίζει την ασύγκριτη πολυτέλεια της LE PLIAGE® HÉRITAGE.

 

Η ουσία της up-to-the-minute κομψότητας, που επιβάλλουν οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης, είναι η ευελιξία της  LE PLIAGE® HÉRITAGE . Με τον αφαιρούμενο ιμάντα και τις λεπτές χειρολαβές της, μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους: στο χέρι, στον ώμο ή- για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις- κατά μήκος του σώματος. Κάθε φορά, ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, μέχρι να καλυφθεί όλο το φάσμα των στυλ, από το πιο κλασικό στο πιο ιδιαίτερο.

Πέντε βαθιές και πλούσιες αποχρώσεις συμπληρώνουν το γραφικό σχήμα και το εκλεπτυσμένο δέρμα της LE PLIAGE® HÉRITAGE: το μαύρο και το πορτοκαλί εκπέμπουν διαχρονική κομψότητα, ενώ το μπορντώ, το μύρτιλο και το εκρού εξιτάρουν και αιχμαλωτίζουν το βλέμμα.

Οι καθαρές γραμμές της τσάντας διατίθενται επίσης και σε πιο ιδιαίτερες εκδοχές. Η LE PLIAGE® HÉRITAGE LUXE είναι ειδικά φτιαγμένη από τρίχωμα αγελάδας με animal print μοτίβο, στα χρώματα του κάμελ, του μπορντώ, της μέντας ή του σιδήρου. Εναλλακτικά, ένα λεπτό ombre μοτίβο, σε αποχρώσεις του γκρι και μπεζ, αναδεικνύει μία πιο εκλεπτυσμένη minimal εμφάνιση.