Καρέ φλου: Tο Νέο Αγαπημένο Κούρεμα των Σταρ

Ξανθιές, καστανές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες,οι πιο φρέσκες και στιλάτες έχουν φέτος όλες ένα κοινό:το καρέ φλου”το νέο κούρεμα που λατρεύουν οι σταρς!
Πρόκειται για ένα κλασικό καρέ το οποίο όμως δε στιλιζάρεται αυστηρά, με αποτέλεσμα να “φοριέται” το ίδιο εύκολα σε κάθε περίσταση, από το πρωί ως το βράδυ. Αντιθέτως, τα μαλλιά αφήνονται να πέφτουν στους ώμους απαλά και αποδομημένα, σχεδόν ανεπιτήδευτα, χωρίς ιδιαίτερο styling και δομή.
Το καρέ φλου έχουν υιοθετήσει ήδη οι πάντα σέξι και προσεγμένες Katie Holmes, Taylor Swift, Jessica Alba, Sofia Coppola, January Jones, Fearne Cotton, Leighton Meester και άλλες ιέρειες του στιλ!

 

kare-flouChloe-SevignyFearne-CottonJennifer-ConnellyJessica-AldaKatie-HolmesLeigthon-MeesterSofia-CoppolaTaylor-SwiftΓια να πετύχετε το λουκ, το μόνο που χρειάζεστε είναι ρόλεϋ και καρέ μαλλιά! Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα είδη ρόλεϋ, σε προσιτές τιμές και σίγουρα θα βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν.

Σε βρεγμένα μαλλιά χρησιμοποιήστε μέτρια σε μέγεθος ρόλεϋ και τυλίξτε τα μαλλιά σας φροντίζοντας να έχουν την ίδια φορά. Αφήστε να στεγνώσουν καλά και αφαιρέστε τα. Γυρίστε ανάποδα το κεφάλι, χτενίστε τα ελαφριά με τα δάχτυλα σας και ψεκάστε με λακ. Στην αρχή μπορεί να σας φανούν υπερβολικά αλλά όταν περάσει λίγο η ώρα και πέσουν, το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό.


Μια άλλη επιλογή είναι τα βραστά ρόλεϋ, βέβαια με τη ζέστη του καλοκαιριού είναι ταλαιπωρία, αλλά γλιτώνετε χρόνο και το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Για να είναι ομοιόμορφο το look σας, τα μαλλιά πρέπει να είναι λεία και όχι φριζαρισμένα. Τα αφήνετε για 20 λεπτά και συνεχίζετε με  τον ίδιο τρόπο το styling.Μη διστάσετε να δοκιμάσετε και εσείς το καρέ φλου, αφού αποτελεί την καλύτερη, ευκολότερη και πιο στιλάτη λύση για να μην ταλαιπωρηθούν τα μαλλιά σας από το πιστολάκι και τα προϊόντα φιξαρίσματος αυτό το καλοκαίρι!