Sergio Rossi Άνοιξη Καλοκαίρι 2014

Η καλοκαιρινή συλλογή 2014 παπουτσιών του Sergio Rossi είχε πηγή έμπνευσης την τέχνη της δεκαετίας του ’70, ερμηνεύοντάς τη με σύγχρονο τρόπο σε υπέροχες δημιουργίες.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Angelo Ruggeri στράφηκε στον εκλεκτικισμό εκείνης της εποχής και δημιούργησε μία πολύπλευρη κολεξιόν, συνδυάζοντας μεταξύ τους διαφορετικά χρώματα και υλικά.

Τα γεωμετρικά σχέδια χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν αντιθέσεις που δένουν αρμονικά, όπως το τακούνι στιλέτο σε σχήμα ανεστραμμένης πυραμίδας.

Στο πρώτο κομμάτι της κολεξιόν Sergio Rossi Άνοιξη Καλοκαίρι 2014, βλέπουμε φυσικά υλικά όπως το ξύλο μπαμπού συνδυασμένο με μεταλλικά στοιχεία και δέρμα, animal prints και patchwork από pony skin.

Το δεύτερο κομμάτι της κολεξιόν Sergio Rossi Άνοιξη Καλοκαίρι 2014, είναι ένα καλειδοσκόπιο ζωηρών χρωμάτων. με παιχνιδιάρικες μείξεις πολύχρωμων μοτίβων.

Το φως αντανακλάται και διαρθρώνεται σε γεωμετρικά σχήματα που αποτελούνται από μικροσκοπικούς κρυστάλλους και κάνουν τα πόδια σας να λαμπυρίζουν σε κάθε σας βήμα.