Pastel Rainbow Hair : Tο Απόλυτο Hair Trend για τις… Τολμηρές!

Μία συναρπαστική παραλλαγή των πολύχρωμων μαλλιών rainbow έχει κατακτήσει τις πιο προχωρημένες και τολμηρές fashionistas σε Ευρώπη κι Αμερική! Τα μαλλιά βάφονται και πάλι σε ζωηρά χρώματα του ουράνιου τόξου (μπλε, μοβ, πράσινο, ροζ), αλλά σε πιο ανάλαφρες, παστέλ αποχρώσεις, χαρίζοντας ένα νεραϊδένιο κι εξωτικό αποτέλεσμα!

Τo Pastel Rainbow look μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το κεφάλι ή σε συγκεκριμένες τούφες μαλλιών, π.χ. στη φράντζα, σε ανταύγειες, ή να γίνει ombre στις άκρες των μαλλιών.

Οι πιο εκπαιδευμένες στο Pastel Rainbow look, μπορούν με τις πολύχρωμες αυτές ανταύγειες να δημιουργήσουν ακόμη και χτενίσματα που θυμίζουν οφθαλμαπάτες!

Ο πιο ασφαλής “καμβάς” για να δοκιμάσετε το τολμηρό, όσο και μοναδικό, Pastel Rainbow look, είναι ένα ανοιχτό ξανθό, στο οποίο τα χρώματα φαίνονται έντονα, ξεκάθαρα και δημιουργούν αντιθέσεις.Το Pastel Rainbow look, είναι ένα περίτεχνο trend που εφαρμόζεται σε εξειδικευμένα κομμωτήρια λόγω της καλλιτεχνικής του προσέγγισης.

Εμείς θα σας δείξουμε 3 εύκολους τρόπους, να το εφαρμόσετε στο σπίτι σας.

Πλεξούδα

Ξεχωρίστε τούφες από τα μαλλιά σας, τις οποίες θα πλέξετε αργότερα μεταξύ τους. Απλώστε το χρώμα σε όλη την επιφάνεια και ξεβγάλετε κάλα. Αφού στεγνώσετε πρώτα, πλέξτε τα μαλλιά σας και έτοιμες οι πλεξούδες σας!

Φλασάκια

Πάρτε μικρές τούφες από τα μαλλιά σας και κάντε φλασάκια, ξεκινώντας χαμηλότερα απο την ρίζα των μαλλιών. Απλώστε το χρώμα και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Μπορείτε  να τα κάνετε λεπτά ή φαρδιά φλασάκια και να βάλετε περισσότερα από ένα χρώματα.

Ombre

Κρεπάρετε  τα μαλλιά σας από το σημείο που τελειώνει το πιγούνι και βάψτε τα έως τις άκρες. Στο συγκεκριμένο ombre look δε χρειάζονται υπερβολές. Για να πετύχουμε ένα όμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα, προτείνω παστέλ χρώματα και συγκεκριμένα ροζ.

Καλή επιτυχία!!!!