Dior: Mακιγιάζ Kαλοκαίρι 2014

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή Dior-Transatlantique  έφτασε και έκλεψε τις εντυπώσεις. . Η νέα limited edition συλλογή Diorskin NudeTan για φυσικό μαύρισμα, προσφέρει ένα υγιές, ηλιοκαμμένο, λαμπερό δέρμα και δημιουργεί την ιδανική βάση για να αναδειχθεί το καλοκαιρινό μακιγιάζ. Oι παλέτες των σκιών συνδυάζουν τα χρώματα της θάλασσας, ναυτικό μπλε και μπεζ της άμμου.

Diorskin Nude Tan Prime & Bronze
Ιδανικό για ηλιοκαμένη επιδερμίδα που έχει υγιή και λαμπερή όψη.
Το Nude Tan Από την πρώτη εφαρμογή ζεσταίνει το δέρμα και λειαίνει την επιδερμίδα. Κατά τη διάρκεια των ημερών το μαύρισμα εντείνεται. Εφαρμόστε το Diorskin Nude Tan Prime & Bronze σε καλά καθαρισμένο και ενυδατωμένο δέρμα, για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα σε μια μόνο μια εβδομάδα.

Diorskin Nude Tan Transat Edition
Χρυσή πούδρα λάμψης για πρόσωπο και ντεκολτέ. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στους ώμους το λαιμό και να ενισχύσετε  το μαύρισμα σας. Το νέο φανταστικό προϊόν για να λάμπετε.

Dior Diorskin Nude Shimmer
Άλλο ένα νέο προϊόν που συμπληρώνει το μαύρισμα μας. Ένα μείγμα από σκόνη μαργαριταριών, που φωτίζει  το  πρόσωπο χωρίς να το βαραίνει.

Σκιές

Νέες καλοκαιρινές αποχρώσεις σκιών 5 χρωμάτων για το καλοκαιρινό μακιγιάζ 2014, σε μοναδικές αρμονίες. Μην ξεχνάτε την αδιάβροχη μπλε μάσκαρα, που χαρίζει όγκο στις βλεφαρίδες σας.

 
Kραγιόν & Gloss
Βερνίκια νυχιών
 
 

Yacht/ 210 

Sailor/700 
Cartain 750