Άννα Μαρία: Η Νέα Λαϊκή Φωνή που μας Ξεσηκώνει!

Η ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια Άννα Μαρία έκανε φέτος ένα πολύ δυναμικό ντεμπούτο στις πίστες της Αθήνας, ξεσηκώνοντας το κοινό με την ξεχωριστή φωνή και την αιθέρια παρουσία της!
Η Άννα Μαρία μας μιλάει αποκλειστικά για την αγάπη της στο τραγούδι, το ξεκίνημά της, τη νέα της δισκογραφική δουλειά και τα μελλοντικά της σχέδια στο πεντάγραμμο!

Πότε ξεκίνησες το τραγούδι;

Εντατικά ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν από περίπου ένα χρόνο, παρακολουθώντας μαθήματα στο στούντιο του Γιάννη Φουστέρη. Παράλληλα κάνω μαθήματα φωνητικής και στο STUDIO VOCALIS IKE ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΟΣ. Από μικρή μου άρεσε να τραγουδάω και τώρα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου…

Με ποια σχήματα έχεις συνεργαστεί;
Αυτό το διάστημα τραγουδάω στο Derti club, δίπλα στον Χάρη Ακριτίδη μαζί με άλλους τραγουδιστές και βλέπω ότι με αγαπάει πολύ ο κόσμος! Ακόμη δέχτηκα πρόταση από ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο στην Νέα Υόρκη, του Nick Diowkles και από τον Ντέμη Αναστασιάδη, μάναντζερ του Σώτη Βολάνη.

Μίλησε μας για την νέα σου δισκογραφική δουλειά.

Είμαι τυχερή που μπόρεσα τόσο νωρίς στο ξεκίνημα της καριέρας μου να μπω κιόλας στη δισκογραφία, αυτό μαρτυρά την εμπιστοσύνη που έχουν σε μένα οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό, είναι κάτι που με τιμά ιδιαίτερα. Σε περίπου 15 μέρες θα κυκλοφορήσει το cd το οποίο θα περιέχει το νέο μου τραγούδι που ερμηνεύω με τον Χάρη Ακριτίδη, με τίτλο “Με ξέρεις καλά”. Το λάτρεψα από τη πρώτη στιγμή που το άκουσα και είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσει και ο κόσμος! Ταυτόχρονα ετοιμάζομαι για το πρώτο μου video clip.

Έχεις κλείσει να τραγουδήσεις σε κάποιο μαγαζί για το καλοκαίρι;

Ναι, στο Derti club μαζί με τον Χάρη και την Κατερίνα Αβραμοπούλου, ενώ συζητάμε για συνεργασία και με άλλους καλλιτέχνες, όπως τον Τριαντάφυλλο, τον Κόλλια, την Ελένη Καρουσάκη και τον Διονύση Σχοινά.

Τα τραγούδια σου σε τι κοινό απευθύνονται;

Απευθύνονται σε όσους αγαπούν το ελληνικό λαϊκό και ελαφρολαϊκό τραγούδι!

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με το νέο σου cd και σε οτιδήποτε και άν κάνεις στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένω να διασκεδάσουμε αλά… ελληνικά, στο Derti Club!