Έξυπνα Τρικ μακιγιαζ για μικρα ματια!

Εάν έχετε μικρά μάτια, εδώ θα βρείτε μερικά έξυπνα τρικ και συμβουλές ομορφιάς, ώστε να τα μεγαλώσετε. Το μακιγιαζ για μικρα ματια δεν είναι κάτι εύκολο, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που κρύβονται στις λεπτομέρειες και που πολλές από μας δεν γνωρίζουν. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει, να δείχνουν τα μάτια σας μεγαλύτερα από την πραγματικότητα.

Μακιγιαζ για μικρα ματια

Θα χρειαστείτε τρία βασικά καλλυντικά εργαλεία: μάσκαρα, μολύβι και σκιά ματιών.

μακιγιαζ για μικρα ματια

Μάσκαρα
Οι μακριές βλεφαρίδες θα κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, επιλέξτε λοιπόν μια μάσκαρα για επιμήκυνση και βάψτε πάνω-κάτω τις βλεφαρίδες σας (δώστε περισσότερη έμφαση στο κέντρο).
μακιγιαζ για μικρα ματια

Μολύβι

Περιγράφοντας τα μάτια με ένα σκούρο μολύβι, θα δώσει ένταση και θα ενισχύσει τη μάσκαρα. Μπορείτε να δοκιμάστε να κάνετε μια σειρά από μικροσκοπικές τελείες, κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, ένα λεπτό πινέλο ή μια μπατονέτα να σβήσετε ελαφρώς. Τώρα ενώστε τις δύο γραμμές, του άνω και κάτω βλεφάρου, τραβώντας πέρα από το φυσικό σημείο που ενώνει τα μάτια, ώστε να φανούν μεγαλύτερα. Είναι ένα έξυπνο τρικ για μικρά μάτια.

μακιγιαζ για μικρα ματια

Σκιά ματιών

Στο μακιγιαζ για μικρα ματια χρειάζεται φως. Τοποθετήστε στο κινητό βλέφαρο,καθώς και στο κάτω μέρος του ματιού, ένα χρώμα  σε καφε-μπέζ με λίγη λάμψη. Πάρτε λίγη ποσότητα ακόμα και βάψτε την καμπύλη του κινητού βλεφάρου. Θα πρέπει να είναι με δυσκολία ορατή αλλά να εξακολουθεί να προκαλεί μια σκιά. Αυτό θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα

φρύδια
Η προσεκτική αφαίρεση των φρυδιών από κάτω, μπορεί να προσθέσει έκφραση, να ανορθώσει τα μάτια σας και να δημιουργήσει μεγαλύτερο χώρο στο βλέφαρο.Επίσης ένα έξυπνο τρικ για μικρά μάτια.

Λευκό μολύβι

Χρησιμοποιήστε το λευκό μολύβι σας στο εσωτερικό μέρος των ματιών σας.  Είναι ένα φανταστικό τρικ, ώστε να ανοίξει και να φωτίσει τα μάτια σας.

Διαβάσατε: Έξυπνα Τρικ για Μικρά Μάτια!