“Κούνια Bella” από την Σάντυ Αντωνίου (VIDEO)

από την Πόλα Τσώνη

Η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας Σάντυ Αντωνίου παρουσίασε μία παραμυθένια κολεξιόν στο πλαίσιο της Athens Exclusive Designers Week! Η Σάντυ, που εκτός από σχεδιάστρια μόδας είναι κοινωνική λειτουργός και βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, παρουσίασε το fashion show της σαν ένα όμορφο και ρομαντικό παραμύθι, με τίτλο “Κούνια Bella”. Απολαύστε το!

 

“Μια φορά, ίσως και δύο, ήταν ένα κορίτσι που αγαπούσε τα χρώματα…Ανάπνεε από την απλότητα του άσπρου, ένιωθε δέος στο απόλυτο μαύρο και αγκαλιαζόταν στον κόσμο των παραμυθιών με εκείνο το γλυκό ροζ. Ένιωθε ολοκλήρωση μέσα απ’ τα χρώματά της. Τα ένιωθε να γαργαλάνε τα χέρια της, να μεθούν τον ουρανίσκο της, να ψιθυρίζουν νανουρίσματα στ’ αυτιά της, να πλημμυρίζουν με εικόνες τα βλέφαρά της και να εξιλεώνουν την όσφρησή της με εκείνη την τόσο ανεπανάληπτη μυρωδιά γιασεμιού, νυχτολούλουδου κι αμυγδαλιάς.
Ζούσε στον κόσμο των παραμυθιών, όχι πολύ μακριά από εδώ, και κάθε βράδυ και πρωί, πάνω στης κούνιας το σκοινί, ένα τραγούδι έλεγε, σπάζοντας τη σιωπή.

Νάνι, νάνι, νάνι του…

Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-2Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-3Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-10Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-11Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-12Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-13Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-14Sandy-Antoniou-Spring-Summer-2014-151