Τι να Φορέσεις στην Ανάσταση 2013!

H Ανάσταση του 2013 πλησιάζει και σίγουρα σε απασχολεί το τι θα φορέσεις ώστε να είσαι σικάτη αλλά και κατάλληλα ντυμένη. Η βραδιά αυτή είναι αρκετά ιδιαίτερη αφού πρέπει να προσαρμόσεις το ντύσιμό σου σε διαφορετικές συνθήκες. Πρώτον, κατά πάσα πιθανότητα θα πας στην εκκλησία, μετά για φαγητό με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου και μετά ίσως μια βόλτα. Το σίγουρο είναι ότι οι προκλητικές εμφανίσεις αποκλείονται.

Το ζητούμενο είναι να είσαι χαλαρή, κομψή και υπέροχη χωρίς υπερβολές! Μην ξεχάσεις ότι σε κάθε στυλ τα κοσμήματα είναι απαραίτητα για να το αναδείξουν. Σου προτείνουμε να επιλέξεις κοσμήματα από τις συλλογές του Woman’s Gift.

Είσαι χαλαρή και το δείχνεις! Δεν αποχωρίζεσαι τα παντελόνια γιατί σε κάνουν να νιώθεις άνετα! Η πρόταση της H&M είναι ιδανική να σε συνοδεύσει στην Ανάσταση: Floral παντελόνι με χαλαρό άνετο τοπ και σακάκι. Αν και το floral μπορεί να σε φοβίζει επειδή έχει πολλά χρώματα, το συγκεκριμένο σύνολο έχει ήπιο αποτέλεσμα στο μάτι και είναι καθόλα ξεχωριστό!  Συνδύασέ το με μονόχρωμο ουδέτερο ψηλοτάκουνο πέδιλο και clutch τσαντάκι.

Ολόσωμη φόρμα Raxevsky Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Η πιο εύκολη επιλογή ντυσίματος γεμάτη κομψότητα και στυλ. Οι ολόσωμες φόρμες με βολάν και αέρινα υφάσματα δείχνουν υπέροχες σε κάθε γυναίκα και μπορούν να κρύψουν ατέλειες και παχάκια. Συνδύασέ τη με γόβα ή πέδιλο ή ακόμα και φλατ  εντυπωσιακό σανδάλι. Ένα ριχτό σακάκι ή ζακέτα ως τη μέση θα σε κρατήσει ζεστή τη βραδιά της Ανάστασης

H & M conscious Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Θέλεις να προβάλεις τα όμορφα πόδια σου και το αέρινο ταπεραμέντο σου ενώ παράλληλα να είσαι κομψή! Το διακριτικό, αέρινο κοντό φόρεμα σε παστέλ χρώμα της H & M conscious είναι ιδανική επιλογή για εσένα! Συνδύασέ το με καμπαρντίνα και τσαντάκι φάκελο ή clutch.

Raxevsky Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Είσαι η ρομαντική της παρέας και αγαπάς το διαχρονικό λευκό. Το λευκό φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες από τη συλλογή Raxevsky Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 θα σου ταιριάζει υπέροχα και είναι τέλεια επιλογή για τη βραδιά της Ανάστασης. Ιδανικά συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα κομψά gladiators ως τον αστράγαλο.

Hoss Intropia Φόρεμα Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Σου αρέσει το κλασικό chic φόρεμα ειδικά αν πρόκειται να επισκεφτείς την εκκλησία για την Ανάσταση. Κράτησε τις κλασσικές γραμμές φορέματος και απλά εντυπωσίασε με το χρώμα ή το μοτίβο.