Καθαρό πρόσωπο…για όνειρα γλυκά!!!!

Από την Ανθή Χαρέα
Μετά από μια κουραστική μέρα στο τέλος την νύχτας, σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα η αφαίρεση του μακιγιάζ.. Όσο κουρασμένες και να είμαστε όμως είναι απαραίτητο να το αφαιρούμε σε καθημερινή βάση πριν πέσουμε για ύπνο!!! Όταν αφαιρούμε το μακιγιάζ από το πρόσωπο μας καταπολεμούμε όλους τους ρύπους που έχουν επικαθήσει στο πρόσωπο μας κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από καθαριότητα και οξυγόνο όσο εμείς κοιμόμαστε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε να παραμείνει όμορφη και νεανική όσο το δυνατόν περισσότερο.
Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την προϋπόθεση πως φροντίζουμε σχολαστικά το δέρμα μας, αφαιρώντας κάθε ίχνος μακιγιάζ!!!
Όσο κουρασμένες και να νοιώθετε λοιπόν, μην παραλείπετε ποτέ την αφαίρεση του μακιγιάζ σας. Είναι ζωτικής σημασίας η διαδικασία αυτή.. Άλλωστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας δεν είναι τίποτα μπροστά στην φρεσκάδα, την λάμψη και την νεανικότητα που θα εξασφαλίζετε, καθώς θα φροντίζετε τον εαυτό σας..
Φυσικά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται πληθώρα προϊόντων για να το επιτύχετε αυτό. Ένα καλό γαλάκτωμα σε συνδυασμό μια λοσιόν καλής ποιότητας επίσης, είναι αρκετά για να φροντίσετε σωστά το πρόσωπο σας και να του χαρίσετε υγεία και αναζωογόνηση!!
Τοποθετήστε αρχικά το γαλάκτωμα με βαμβάκι, πάντα με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Με την χρήση του γαλακτώματος εκτός από το μακιγιάζ, απομακρύνονται και τα μικροσωματίδια σκόνης, ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε και στην σωστή κυκλοφορία τους αίματος. Στη συνέχεια πλένετε πολύ καλά όλα τα υπολείμματα με χλιαρό νερό και χρησιμοποιείτε τη λοσιόν ταμποναριστά.
Να θυμάστε πάντα πως κατά τη διάρκεια της νύχτας το δέρμα απορροφά σε διπλάσιο ποσοστό από αυτό της ημέρας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα καθαρό πρόσωπο με μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία…
Φροντίστε τον εαυτό σας και αυτός θα σας ανταμείψει!!!