Διάφανα Υφάσματα

Τα διάφανα υφάσματα στα ρούχα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2013. Δεν τα βλέπουμε πια μόνο σε πουκάμισα αλλά σε μπλουζάκια, φούστες, φορέματα ακόμα και παντελόνες. Χρησιμοποιούνται σε όλα τα κομμάτια της γυναικείας ένδυσης, μονόχρωμα ή εμπριμέ και πολλές φορές θα τα δείτε να καλύπτουν μόνο μερικά σημεία του ρούχου ενώ το υπόλοιπο να είναι από μη διαφανές ύφασμα (Peekaboo).
Οι διαφάνειες είναι αέρινες, σέξι και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν εύκολα όλες τις ώρες.


Styling tips:
Όταν πρόκειται να φορέσετε ένα διάφανο πουκάμισο ή top δώστε μεγάλη σημασία στο σουτιέν να είναι μονόχρωμο, στο χρώμα του δέρματος ή του διάφανου υφάσματος, χωρίς δαντέλα ή ανάγλυφα σχέδια και να κρατάει καλά το στήθος σας…. σε περίπτωση που δεν θέλετε να προκαλέσετε.
Οι εμπριμέ διαφάνειες δεν είναι τόσο αποκαλυπτικές, αφού τα prints τραβούν την προσοχή.
Μία πολύ καλή λύση είναι να φορέσετε από μέσα body. Θα σχηματίσει ωραία το κορμί σας και το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και sexy.

Οι διαφάνειες στα παντελόνια και στις φούστες θέλουν μικρή προσοχή. Αν το ρούχο έχει φόδρα τότε το μήκος της να σταματά σε σημείο του ποδιού που να σας κολακεύει. Αν έχετε καλλίγραμμα πόδια τότε η φόδρα μπορεί να είναι πολύ κοντή ή και ανύπαρκτη, αν όχι, επιλέξτε ρούχα με μακρυά φόδρα.
Αν δεν υπάρχει φόδρα και το ρούχο είναι αποκαλυπτικό τότε φορέστε από μέσα ένα κολλητό σορτς σε ταιριαστό χρώμα (όχι απαραίτητα ίδιο χρώμα με το ρούχο)

Jason-Wu-Spring-2013VAL_0621.450x675diafaneiesNew-York-Fashion-Week-Donna-Karan-Spring-Summer-2013-16spring-2013-stella-mccartney-03thakoonΔιαβάσατε: Διάφανα Υφάσματα