Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για την τέλεια σχέση

 Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail αν θέλετε να έχει αίσια έκβαση η σχέση σας η «μαγική συνταγή» βρίσκεται στη διαφορά ηλικίας.

Τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες είναι η ιδανική διαφορά ανάμεσα στο ζευγάρι αν λάβει κανείς υπόψιν το δείγμα των 2.000 ατόμων που απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις.
Οι ερωτηθέντες δήλωσαν πως για την ιδανική σχέση το ζευγάρι θα πρέπει αφενός να έχει διαφορά ηλικίας, αφετέρου ο άνδρας να είναι μεγαλύτερος κατά τεσσεράμισι χρόνια.


Ακόμη, μόνο το 1% των γυναικών δήλωσαν πως ιδανική σχέση για αυτές θα ήταν με μικρότερο άνδρα, το 40% θεωρεί πως ο άνδρας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος τρία με τέσσερα χρόνια ενώ το 30% υποστηρίζει πως η διαφορά ηλικίας πρέπει να ξεπερνά τα πέντε χρόνια.

Πηγή: efimerida
womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved