Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις για το Φλερτ – Μέρος 2

Διαβάστε εδώ το Μέρος 1

Συνεχίζουμε με το πως μπορούμε να φλερτάρουμε, να δείξουμε στον άλλον ότι είμαστε διαθέσιμες και φυσικά να το διασκεδάσουμε!!!!!

Η πρώτη Εντύπωση και η γλώσσα του σώματος
Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση διακρίνονται και από μακριά, γι αυτό φρόντισε να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αν νιώσεις μια μικρή αμηχανία, όταν κάποιος σε κοιτάζει, προσπάθησε να μην το δείξεις με τη γλώσσα του σώματος. Ηρέμησε, φύγε για λίγο από το τραπέζι, βγες έξω να πάρεις αέρα και επέστρεψε δυναμικά. Η αμηχανία πολλές φορές μας οδηγεί από συνήθεια να ασχοληθούμε με το κινητό μας, προσπάθησε αυτό να το προσπεράσεις γιατί τα μηνύματα που θα περάσεις είναι ή ότι βαριέσαι ή ότι είσαι αλλού!
Η στάση του σώματός σου προδίσει τις διαθέσεις σου γι αυτό προσπάθησε να μην είσαι μαγκωμένη και τα χέρια σου να είναι ελεύθερα, όχι κολλημένα στο σώμα για να καταλάβει εύκολα κάποιος ότι είσαι άνετη και προσιτή. Αν οι καρποί σου είναι προς τα επάνω δείχνεις ότι είσαι ευάλωτη.
Το να χαμογελάς στη συζήτηση με τις φίλες σου δείχνει την καλή ψυχολογία σου και το ανακάτεμα των μαλλιών σου αραιά και που, δείχνει ότι ασχολείσαι με την εμφάνισή σου!

Το φλερτ από απόσταση

Οπτική επαφή
Η οπτική επαφή είναι αυτή που καθορίζει το φλερτ από την αρχή. Πολλές γυναίκες έχουν μέσα τους το παιχνίδι με το βλέμμα. Αν είσαι από αυτές είσαι τυχερή, αν δεν το χεις προσπάθησε να το αποκτήσεις στο χρόνο.
Κοιτώντας πολύ επίμονα κάποιον είναι πιθανό να τον φέρεις σε αμηχανία. Δυο-τρεις ματιές γεμάτες νόημα είναι ότι καλύτερο. Αυτό που θέλεις να περάσεις είναι ότι σε ενδιέφερε μια γνωριμία με το άτομο που κοιτάζεις. Αυτό δε σημαίνει ότι τον θέλεις κιόλας, αλλά ότι δεν είσαι αρνητική σε μια νέα γνωριμία, το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Διασταύρωσε το βλέμμα σου με το δικό του στα πεταχτά δυο τρεις φορές και ρίξε ένα χαμόγελο. Όταν διασταυρωθεί το βλέμμα σας μείνε εκεί για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα και επέστρεψε μυαλό και βλέμμα στην παρέα σου.Η δύναμη του χαμόγελου
Το χαμόγελο και το βλέμμα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία του φλερτ. Χωρίς αυτά, δεν μπορεί να υπάρξει το φλερτ. Το χαμόγελο δείχνει την καλή σου ψυχολογία, τη φιλική σου διάθεση, ενώ παράλληλα δίνει θάρρος στον άλλο να φλερτάρει ακόμα πιο πολύ. Ένα απλό και διακριτικό χαμόγελο αρκεί για να δώσεις το σήμα κατατεθέν στο άλλο πρόσωπο – προσοχή! δεν χρειάζεται να σκάσεις στα γέλια. Αν είσαι σκυθρωπή,λυπημένη ή κλεισμένη στον εαυτό σου, τότε μην περιμένεις και πολλά πράγματα όσον αφορά τον τομέα του φλερτ. Χαμογέλα και σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση.

Παίξε το τελευταίο σου χαρτί
Πολλές γυναίκες είναι πεισματάρες και τραβάνε το παιχνίδι μέχρι τέλος με αποτέλεσμα να γίνονται οι ίδιες κυνηγοί. Αυτό κράτησε καλά για ένα διάστημα αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν ξανά και οι άντρες δεν το προτιμούν. Πρέπει εσύ να του δώσεις την ώθηση να νιώσει κυνηγός.
Αν έχουν περάσει 10-15 λεπτά και εκείνος δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να σε πλησιάσει, ενώ εσύ θέλεις να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω γιατί έχεις την αίσθηση ότι μπορεί να ντρέπεται την παρέα σου, τότε παίξε το τελευταίο σου χαρτί! Άσε το τραπέζι σου και κινήσου προς το μέρος του αφού πρώτα έχεις βρει να κάνεις κάτι προς τα εκεί σε περίπτωση που δεν κάτσει το κόλπο. Ίσως να είναι ο δρόμος για την τουαλέτα, ίσως να είναι η σερβιτόρα που θέλεις να παραγγείλεις ποτά, ίσως είναι το μπαρ που θέλεις να ζητήσεις νερό, ίσως κάθεται η φίλη σου σε μία άλλη παρέα κτλ κτλ κτλ. Κινήσου λοιπόν προς το μέρος του αλλά μην περάσεις ακριβώς από δίπλα του, άσε ένα τραπέζι ή μία παρέα να σας χωρίζει.

Αν με όλες αυτές τι κινήσεις δεις ότι δεν κάνει καμία κίνηση να σε πλησιάσει ή να σε κεράσει ένα ποτό, τότε παράτα τα και ασχολήσου με τίποτα άλλο!

Το φλερτ τετ-α-τετ 

Μυνήματα πίσω από τα μηνύματα
Η ψυχολογία της γυναίκας στο φλερτ είναι ένα κράμα ναρκισσισμού και ανασφάλειας. Θέλουμε ο συνομιλητής μας να μας κάνει να νιώσουμε σαν θεές και από την άλλη σκεφτόμαστε: ” μήπως δεν τα λέει μόνο σε μένα αλλά σε όλες τα ίδια;”. Σε αυτό το στάδιο είναι ωφέλιμο να αναγνωρίσετε το πραγματικό ενδιαφέρον του συνομιλητή σας και να κρίνετε αν συμβαδίζει με το δικό σας. Ένας άντρας που σας κάνει κοπλιμέντα που είδη έχετε ξανακούσει (ωραία μαλλιά, ωραία πόδια, ωραίο σώμα), έχει προσωρινό, επιφανειακό ή σεξουαλικό ενδιαφέρον για εσάς. Αν όμως προσπαθεί να σχολιάσει λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπικότητά σας, το ντύσιμό σας, τη χροιά της φωνής σας και γενικά πράγματα που δεν παρατηρεί εύκολα κάποιος, τότε η επικοινωνία του έχει βάθος και δείχνει ότι σας παρατηρεί καλά!

Η ειλικρίνεια
Θα πρέπει να δοθούν σαφή μηνύματα με τη συμπεριφορά σας. Εάν φλερτάρετε με σεξουαλικό τρόπο, θα προσελκύσετε τους άνδρες που θέλουν σεξ. Αν ο συνομιλητής σας ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα για εσάς – που δε σας προσβάλουν, να είστε ανοιχτή, ειλικρινής και φιλική. Αν δεν σας ενδιαφέρει απλά να αρνηθείτε ευγενικά. Δεν χρειάζεται να παριστάνεις κάποια άλλη για να σε θελήσει. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και σε όποιον αρέσεις.

Το ενδιαφέρον
Αν το άτομο που έχεις απέναντί σου τελικά σε ενδιαφέρει, μπορείς να του το δείξεις. Άγγιξε τα κοσμήματα ή τα μαλλιά σου: το άγγιγμα σου δίνει σήμα στον άλλο να σε αγγίξει και αυτός. Άσε γυμνό το λαιμό σου: δείχνοντας το λαιμό σου και στρέφοντας το κεφάλι σου λίγο προς τα αριστερά δείχνεις ότι δεν φοβάσαι να σε πλησιάσουν. Κοίτα τον στα μάτια και που και που στα χείλη όταν μιλάει. Μην καυχιέσαι συνέχεια για τον εαυτό σου. Κάνε ανοιχτές ερωτήσεις, για να τον γνωρίσεις. Καλό είναι να δίνουμε προτεραιότητα όχι μόνο στον εαυτό μας και στα θέλω μας αλλά να μπορούμε να δούμε και λίγο τα θέλω του συνομιλητή μας.

Το φλερτ είναι για διασκέδαση, δεν πρέπει να νιώσετε άσχημα ή να βγάλετε κακίες εάν απορριφθεί.

Μην ξεχνάτε….. Απολαύστε το φλερτ και διασκεδάστε!
Διαβάσατε: Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις για το Φλερτ – Μέρος 2Δείτε επίσης: Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις για το Φλερτ – Μέρος 1