Εκκεντρικά Αυτοκίνητα.. Μόνο για Γυναίκες!

Κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί πολλά πράγματα μόνο για γυναίκες.. και αυτό φυσικά γιατί όλη η αγορά στηρίζεται στο Γυναικείο φύλλο!
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτοκίνητα μόνο για γυναίκες, που εκτός από τα συνηθισμένα που βγαίνουν πιο κομψά, με καμπύλες, μικρά και χαριτωμένα υπάρχουν και τα πιο εντυπωσιακά ή απλώς εκκεντρικά που χαρακτηρίζουν πλήρως το γυναικείο φύλλο.
Εκτός λοιπόν, από τα γνωστά ροζ, λιλά και φούξια αυτοκίνητα, υπάρχουν αυτοκίνητο από διαμάντια, αυτοκίνητο από χρυσό και διαμάντια, αυτοκίνητο ρομαντικό και αυτοκίνητο γόβα. Πέτυχα και ένα αυτοκίνητο τσάντα αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο! Αν βρείτε κάτι χαριτωμένο σε τσάντα όχημα πολύ θα ήθελα να μας το στείλετε για να προστεθεί στα παρακάτω, όπως και οποιοδήποτε άλλο όχημα που χαρακτηρίζει τη Γυναίκα.
Φυσικά, οι τιμές αυτών, σχεδόν δεν πλησιάζονται και ίσως πολλές από εμάς να μη θέλουμε καν ένα τέτοιο αυτοκίνητο (εκτός αν είναι αυτό με τα διαμάντια!!!) αλλά τουλάχιστον, μπορούμε να έχουμε μία ιδέα!

women-and-cars-preconceptions-13729_2diamond4diamond-car-5aytokinhto-apo-xryso-kai-diamantiaclearbeetleoxhma-govaΔιαβάσατε: Εκκεντρικά Αυτοκίνητα.. Μόνο για Γυναίκες!
womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved