Αξέχαστες Διακοπές με το Ταίρι σου στα Λουτρά Πόζαρ

Σκέφτεστε με τον αγαπημένο σου να βγείτε σε χειμερινές αποδράσεις με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων; Υπάρχει ένα μοναδικό μέρος που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστο! Τα λουτρά Πόζαρ ή Λουτρά Αριδαίας στους Πρόποδες του Καιμακτσαλάν!
Σκέψου: Μέσα στο καταχείμωνο, εσύ και ο αγαπημένος σου μακρυά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να χαλαρώνετε μέσα στη φύση απολαμβάνοντας τους καταρράκτες και τα ιαματικά ζεστά νερά που αναβλύζουν από τα έγκατα της γης! Πραγματικά ένα θαύμα της φύσης!
Τα Λουτρά Πόζαρ είναι ένα από τα πιο θεραπευτικά Ιαματικά Λουτρά στην Ελλάδα, με πολλές παροχές και εξυπηρετήσεις. Ανήκουν στο δήμο της περιοχής και οι τιμές ανά άτομο είναι πολύ οικονομικές για αυτό το μεγαλείο της φύσης!
Και το καλύτερο!!! Αν θέλετε τα πιτσουνάκια να απομονωθείτε… εκεί θα βρείτε επίσης ιδιωτικά λουτρά πόζαρ στα οποία μπορείτε να απομονωθείτε για μία ή περισσότερες ώρες και να τα απολαύσετε χωρίς περιορισμούς.Διαβάσατε: Αξέχαστες Διακοπές με το Ταίρι σου στα Λουτρά Πόζαρ

Δείτε επίσης:
Icehotel..Ξενοδοχείο από Πάγο και Χιόνι!

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved