10 Μυστικά Δίαιτας και Διατροφής των Σταρ

Σύμφωνα με την Beyoncé αλλά και την Jennifer Lopez, το νερό μπορεί να σας χορτάσει, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό την όρεξη για φαγητό.

Σας φαίνεται βαρετό; Έτσι το βρήκε και η “Crazy in Love” τραγουδίστρια, γι’ αυτό αποφάσισε να προσθέσει μέσα στο νερό κοτόπουλο ή λαχανικά και να πάρει το ζωμό τους.
Ένα ζεστό φλυτζάνι, γεμάτο από ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών, θα μετατρέψει το νερό σας σε ένα θρεπτικό και απολαυστικό ρόφημα, με μόνο 20 θερμίδες.
Rihanna
“Όλοι πρέπει να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή και φυσική άσκηση, για να νιώθουμε καλά. Αν προσπαθούμε γι’ αυτό, χωρίς να το βλέπουμε σαν κάτι εξαναγκαστικό, προκειμένου να χάσουμε βάρος, το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία.”

Η διατροφή της περιλαμβάνει λαχανικά, ασπράδια αυγών και φρούτα για σνακ, αλλά και πολύ νερό.

Τέλος, επιμένει ότι “οι υδατάνθρακες είναι ο μεγάλος εχθρός της.”

Madonna

Η βασίλισσα της Ποπ τα τελευταία δέκα χρόνια τρώει μόνο βιολογικά προϊόντα και η διατροφή της αποτελείται κυρίως από φρούτα, λαχανικά, προϊόντα με δημητριακά ολικής αλέσεως και φυτικές ίνες, φυσική ζάχαρη και ψάρια (συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου της sushi).

Τελευταία της ανακάλυψη είναι το λινέλαιο και ο λιναρόσπορος.
Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι τα ω-3 λιπαρά τους είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και έχουν την ιδιότητα να αδυνατίζουν.
Ακολουθεί μια αυστηρά υγιεινή διατροφή, η οποία πολύ σπάνια περιέχει πρόχειρο φαγητό.Όταν κάποιος την ρώτησε αν τρώει έξω εκέινη απάντησε, “είναι αλήθεια ότι δεν τρώω φαγητό σε εστιατόρια γιατί δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος τι περιέχει.”
Η διατροφή της Madonna βασίζεται κυρίως σε άπαχες πρωτεΐνες, αλλά είναι επηρασμένη σε μεγάλο βαθμό και από την μακροβιοτική διατροφή.
Πρόκειται για μια διατροφή πλούσια σε ακατέργαστα σιτηρά, λαχανικά, φρούτα, όσπρια και θαλασσινά, και στο περιορισμό της κατανάλωσης κρέατος πουλερικών και γαλακτομικών.
Meryl Streep

Η θρυλική ηθοποιός παραδέχεται ότι μετά το ρόλο της μητέρας και ψυχολόγου στην ταινία Prime, έπρεπε να αποκτήσει την ιδανική σιλουέτα προκειμένου να ενσαρκώσει το ρόλο μιας αυταρχικής διευθύντριας – fashionista στην εν λόγω ταινία, που φέρει τον τίτλο The Devil Wears Prada.

Όπως εξομολογείται και η ίδια, “έπρεπε το νούμερό μου να ταιριάζει σε όλα τα ρούχα υψηλής ραπτικής. Αυτό σήμαινε ότι ήμουν υποχρεωμένη να ακολουθήσω μια μικρή δίαιτα.”

Το μυστικό της όπως αναφέρει, “μέτα το πρώτο ποτήρι κρασί, απέφευγα να πιω και δεύτερο και σταματούσα εκεί.”

Demi Moore
Οι γυναίκες στα σαράντα τους, αναζητούν πολύ συχνά τους υδατάνθρακες και το λίπος στην τροφή τους, λόγω της πτώσης του επιπέδου των οιστρογόνων στον οργανισμό τους.
Αποτέλεσμα είναι η ενοχλητική και ανθυγιεινή πρόσληψη βάρους.
Κάν’ το όπως η Demi Moore και ικανοποίησε τη λαχτάρα σου για γλυκό αλείφοντας με φυστικοβούτυρο ένα μήλο κομμένο σε φέτες.Πρόκειται για ένα ελαφρύ σνακ, που σας προσφέρει ενέργεια και την απαραίτητη πρόσληψη ζάχαρης, χωρίς να χαλάσετε τη δίαιτά σας
Gwyneth Paltrow

Αν ακολουθείτε την μέθοδο του “ένα για μένα, ένα για σένα”, προκειμένου να ταΐσετε το παιδί σας, τότε η πρόσληψη ανεπιθύμητων κιλών είναι μοιραία.
Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να τους απαγορεύσετε τα αγαπημένα τους σνακ, απλά κάντε ότι κάνει και η Gwyneth.
Κάθε φορά που τα μικρά σας απολαμβάνουν τις γλυκές λιχουδιές τους, φτιάξτε κι εσείς μια πιο υγιεινή εκδοχή τους, όπως μικρά “σκαφάκια” από σέλινο (celery boats), με τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών και σταφίδες, παγωμένα σταφύλια και smoothies φράουλας.

Kate Hudson

Παρά το γεγονός ότι η Kate Hudson έγινε μαμά, βλέποντας σήμερα το αψεγάδιαστο σώμα της, ανακαλύπτεις ότι αν κάποιος έχει θέληση μπορεί να καταφέρει πολλά.
Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει πολύ sushi και βιολογικά προϊόντα όπου είναι δυνατόν, η γνωστή ηθοποιός ύστερα από σκληρή προσπάθεια κατάφερε να χάσει τα κιλά που είχαν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Όπως λέει και η ίδια, “οι εφημερίδες ήταν σκληρές μαζί μου! Παρόλα αυτά, με σωστή διατροφή και άσκηση, εγώ κατάφερα να διώξω όλα τα περιττά κιλά και να μην έχω προβλήματα με το σώμα μου. Δεν έχω άλλωστε την πολυτέλεια του χρόνου στη ζωή μου να ανησυχώ και γι’ αυτό.

Sharon Stone

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Sharon Stone δείχνει τόσο τέλεια παρόλο που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της;

Η γνωστή ηθοποιός συνηθίζει να τρώει ξερά δαμάσκηνα για σνακ, τα οποία σύμφωνα με τον Dr Maoshing Ni, τον πιο διάσημο γιατρό της Κινεζικής Ιατρικής με ειδικότητα στην αντιγήρανση, δεν περιέχουν μόνο ευεργετικές ιδιότητες κατά των ρυτίδων (βιταμίνη Ε), αλλά εμποδίζουν και το φούσκωμα της κοιλιάς λειτουργώντας έτσι ως ένα φυσικό καθαρτικό του εντέρου.

Jennifer Garner

Ένα μέρος στο οποίο συχνά μπορεί κάποιος να εντοπίσει την Jennifer Garner, είναι η αγορά αγροτικών προϊόντων της Santa Monica.
Στη συγκεκριμένη αγορά βρίσκεις τα πιο φρέσκα, τοπικά και με βιολογικό τρόπο παραγόμενα προϊόντα.
Παρόλο που χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να χάσει τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης, όπως αναφέρει η ίδια, “αυτό που με βοήθησε πιο πολύ ήταν ότι δεν ένιωσα το αίσθημα της πίεσης ότι έπρεπε να χάσω όλο το επιπλέον βάρος σε πέντε λεπτά! Αντίθετα μου πήρε έξι ολόκληρους μήνες.”
Και συνεχίζει αναφέροντας ότι “…σε όλο αυτό το διάστημα, ήμουν μια μητέρα που απολάμβανε τα παιχνίδια με το παιδί της, χωρίς όμως να ασχολούμαι καθόλου με το θέμα του επιπλέον βάρους. Μια μέρα λοιπόν ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι αυτό έπρεπε να σταματήσει. Έτσι έδωσα τέλος στα ντόνατς, τα κρουασάν και τις βάφλες. Οι σαλάτες με πρωτεΐνη μπήκαν και πάλι στη ζωή μου και έγιναν σημαντικό κομμάτι της διατροφής μου. Παρόλα αυτά, είχα την ανάγκη και αποφάσισα να τρώω ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας κάθε μέρα. Δεν μπορείς να τα σταματήσεις όλα αμέσως, ούτε θέλω να είμαι μια υστερική μητέρα που όλη την ώρα δεν τρώει τίποτα!

Alicia Silverstone

Σύμφωνα με την Alicia, αν θες να χάσεις βάρος και να αποκτήσεις μια υγιή εμφάνιση ρίχ’ το στη χορτοφαγία.
“Ορκίζομαι, είναι τόσο εύκολο! Αν θέλετε να χάσετε βάρος απλά εστιάστε στην υγεία σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε δίαιτα αν τρέφεστε υγιεινά και με τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες.”
Η καλύτερη συμβουλή που μας δίνει: “ειλικρινά, πρέπει να προσθέσετε στην διατροφή σας περισσότερο λάχανο και σέσκουλο Ελβετίας. Κάνει θαύματα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρώτε προϊόντα με δημητριακά ολικής αλέσεως και φυτικές ίνες. Συζητήστε με τον γιατρό σας για μια απλή χορτοφάγο διατροφή.”

Διαβάσατε: 10 Μυστικά Δίαιτας και Διατροφής των Σταρ
πηγή: antigiransi.com