Κοσμήματα – Πως θα τα φορέσεις το 2013

Πως να φορέσεις τα κοσμήματά σου! Αυτό τον Χειμώνα 2013 μη φοβηθείς να στολίσεις την καθημερινότητά σου με πολλά κοσμήματα μαζί. Τα κοσμήματα αναδεικνύουν το γυναικείο image και μας φτιάχνουν τη διάθεση.Το woman o’clock προτείνει για τον Χειμώνα του 2013 να φορέσεις:

Μεγάλα ή πολλά βραχιόλια μαζί.  Συνδύασέ τα και με το αγαπημένο σου ρολόι. Σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια  μαζί… κι ας είναι όλα φανταχτερά! Αυτό τον Χειμώνα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός! Μεγάλα δαχτυλίδια ή περισσότερα από ένα στο ίδιο χέρι. Must have δαχτυλίδια: ΣΕΒΑΛΙΕ (δαχτυλίδια για το μικρό δαχτυλάκι)Χρυσά βραχιόλια και κολιέ όλες τις ώρες της ημέρας με ρούχα σε γήινους τόνους για chic εμφανίσεις.handmade-womans-gift-4handmade-womansgifthandmade-womans-gift-5handmade-womans-gift-6handmade-womans-gift-7handmade-womans-gifthandmade-womans-gift1

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved