Τα Hot Καπέλα του Χειμώνα 2013 -Πως θα τα φορέσεις

Μπορεί μέχρι τώρα τα καπέλα να τα φορούσαμε για να προστατευτούμε από το κρύο αλλά η μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013 προστάζει να τα φορέσουμε για το στυλ. Αυτή τη σεζόν το καπέλο είναι μια ακόμα hot τάση, ένα πολύτιμο αξεσουάρ μόδας που μπορεί να συμπληρώσει το look σας και να σας κάνει να ξεχωρίσετε  Ποια γυναίκα θα μπορέσει να αρνηθεί τα υπέροχα καπέλα της μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Γούνινα Καπέλα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Μέχρι τώρα έπρεπε να βρεθείς στη Ρωσία για να τα φορέσεις αλλά τώρα θα γίνει το αγαπημένο μας αξεσουάρ. Τα γούνινα καπέλα είναι υπέροχα, απαλά, ζεστά, εκκεντρικά και μη,  ταιριάζουν υπέροχα με πολλά στυλ ντυσίματος αφού οι επιλογές στα σχέδια είναι αμέτρητες, και είναι ένα αξεσουάρ που προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες. Τα γούνινα καπέλα είναι glamorous trend της σεζόν και βρέθηκε σε πολλές πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών.
Φοριούνται από το πρωί έως αργά το βράδυ με jeans, φόρμες, δερμάτινα, πλεχτά, βελούδο, ακόμα και πιο μαλακά υφάσματα… με παντελόνια, φούστες αλλά και φουστάνια.

Θηλυκά Cloche Καπέλα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Ήρθαν ανανεωμένα από παλιές δεκαετίες για να αναδείξουν τη γοητεία και θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Δεν είναι εύκολο να αντισταθείς σε τόσο όμορφα, κομψά σχέδια και χρώματα που το μόνο που κάνουν είναι να θυμίζουν στην παρέα σου πόσο “elegant και σοφιστικέ” είσαι!
Τα καπέλα Cloche ταιριάζουν υπέροχα με chic φούστες και φουστάνια (αυτά που διαγράφουν το σώμα), ανδρόγυνα κοστούμια και ιδιαίτερα με ταγιέρ. Τα μεσάτα μακριά ή midi παλτό και οι καμπαρντίνες ολοκληρώνουν το look. Μην ξεχνάς ότι σε αυτό το στυλ ταιριάζουν πολύ τα δερμάτινα γάντια για super extra style.

Καπέλα Fedora Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Ένα καπέλο που φημιζόταν μόνο για άντρες σε περασμένες δεκαετίες, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και για άλλη μια φορά να αναδειχτεί η γυναίκα της σύγχρονης εποχής, γυναίκα δυναμική με έντονη προσωπικότητα.
Τα καπέλα Fedora συνδυάζονται άψογα με ανδρόγυνο look, ειδικά με τα tops με φαρδύς ώμους. Αυτό όμως δε μας περιορίζει να το φορέσουμε και με άλλα στυλ. Αυτή τη σεζόν μου άρεσαν πολύ οι συνδυασμοί στην collection Donna Karan Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013 με τα mini fedora.

Τα καπέλα των Gaucho Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Τα καπέλα των Αργεντίνων Gauchos είναι ιδιαίτερα, στιλάτα και κατά τη γνώμη μου μυστηριώδη. Αγαπώ πολύ αυτό το look.  Μπορούν να δώσουν ένα εκλεπτυσμένο touch σε κάθε κλασσικό σύνολο της γκαρνταρόμπας σου.
Τα καπέλα αυτά είναι για πιο επίσημες και ειδικές εμφανίσεις όταν θέλετε εύκολα να ξεχωρίσετε, δε φοριούνται τόσο για κάθε μέρα. Οι σχεδιαστές μας έδειξαν στις πασαρέλες πως να συνδυάσουμε τα καπέλα Gaucho με λιτά κοστούμια και στράπλες cocktail φορέματα, υπενθυμίζοντάς μας ότι εξαρτάται από εμάς η δημιουργία ενός υπέροχου sexy look.

Μπερεδάκια και Τύπου Jockey Καπέλα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Κομμάτια πασπαρτού για αυτή τη σεζόν. Έχει τόσες επιλογές σε σχέδια, υφάσματα και prints που μπορεί να προσαρμοστεί με όλα τα outfits. Αυτά τα καπέλα δείχνουν bold, sexy and beautiful σε κάθε γυναίκα,  κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Στις πασαρέλες τα είδαμε με πολλούς συνδυασμούς. Αν και τα συγκεκριμένα καπέλα θυμίζουν ένα spor look, αυτή τη σεζόν τα είδαμε και με business suits, pencil φούστες, militaty style και casual φορέματα. Φοριούνται λοιπόν όλη μέρα, στη δουλειά και στη βόλτα.