Στολίστε Όμορφα τις Γωνιές του Σπιτιού σας για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και έχουμε είδη ξεκινήσει τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Εκτός από τα όμορφα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα στολίσουμε στο χώρο μας υπάρχουν και γωνιές του σπιτιού που μπορούν να δώσουν πιο ζεστό και γιορτινό τόνο.. γι αυτό δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες

Στολίστε την άκρη ενός επίπλου ή τη γωνιά ενός παραθύρου με όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κεριά. Αν το έπιπλο βρίσκεται μπροστά σε καθρέφτη ώστε η διακόσμησή σας να αντανακλάται, θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Εκμεταλλευτείτε έξυπνα για τη διακόσμησή σας τα σημεία του μπαλκονιού που βρίσκονται κοντά στην μπαλκονόπορτα. Έτσι όταν θα κάθεστε στον καναπέ σας και κοιτάτε έξω, η θέα θα είναι και πάλι γιορτινή!

Το Τζάκι, ειδικά το Χειμώνα είναι ένα ενεργό μέρος του σπιτιού με θετική αύρα. Δώστε του περισσότερη γιορτινή και παρεϊστικη διάθεση με χριστολούλουδα, κεριά, στεφάνια, καλάθια με μπάλες δίπλα από το τζάκι, ή ένα όμορφο μήνυμα στην καμινάδα.

Αν έχετε σκάλες στο σπίτι σας, μην τις αφήσετε κενές από διακόσμηση. Χρειάζονται μία γιορτινή μελωδία  για να συνδέσουν ζεστά τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Υπάρχουν πολλές γωνιές σε ένα χώρο που μπορούν να διακοσμηθούν περίτεχνα για τα Χριστούγεννα. Εσείς γνωρίζετε το χώρο σας καλύτερα από τον καθένα. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία και δημιουργικότητά σας  για να απολαύσετε στη συνέχεια με την οικογένειά σας το γιορτινό πνεύμα. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε με τα χρώματα. Κρατήστε 2-3 χρώματα (1 επικρατέστερο και 2 που θα συμπληρώνουν το πρώτο) για τη διακόσμηση, που ταιριάζουν στο χώρο σας και στολίστε όμορφα τις γωνιές του σπιτιού σας.

Διαβάσατε: Στολίστε Όμορφα τις Γωνιές του Σπιτιού σας για τα Χριστούγεννα