Μακιγιάζ Ανάλογα με το Σχήμα των Ματιών σου – Συνέχεια

Η συνέχεια από το άρθρο μακιγιαζ αναλογα με το σχημα ματιων.. Ακολουθεί το μακιγιαζ για στρογγυλά μάτια, για τα καθοδικά μάτια και για τα βαθουλωτά μάτια.

Μακιγιαζ αναλογα με το σχημα ματιων

Μακιγιάζ για Στρογγυλά μάτια

μακιγιαζ αναλογα με το σχημα ματιωνΠρέπει να μειώσουμε το μεγάλο ύψος και να τα κάνουμε πιο αμυγδαλωτά.
Τοποθετήστε σκούρα σκιά που να καταλήγει σε ανοδικό πλάγιο V, στο εξωτερικό τμήμα των ματιών και σχηματίζοντας αυτό το ημικύκλιο που βλέπετε στην εικόνα πιο κάτω στην εσωτερική μεριά – συνεχίστε και στο μισό κάτω μέρος με τη σκούρα σκιά. Τοποθετήστε στο υπόλοιπο βλέφαρο και πάνω από τη σκούρα σκιά, μία σκιά μεσαίου τόνου.
Μία ανοιχτή-φωτεινή σκιά μπαίνει ακριβώς κάτω από το φρύδι, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο.

Με περίγραμμα (eyeliner ή μολύβι) κάντε τα μάτια να φαίνονται πιο αμυγδαλωτά . Ξεκινήστε τη γραμμή σας από το κέντρο του ματιού εκεί που ξεκινάει να κατεβαίνει η “στρογγυλάδα” και ενώστε τη ανοδικά προς τα έξω, με τη γραμμή που βρίσκεται στο μισό του κάτω βλεφάρου.

Tips: Δώστε προσοχή στα φρύδια σας που πρέπει να έχουν τοξωτό σχήμα, όχι καμπυλωτό.
Χρησιμοποιήστε ένα λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών, μόνο στην εξωτερική γωνία.Με τη μάσκαρα δώστε έμφαση στις εξωτερικές βλεφαρίδες.

Μακιγιάζ για καθοδικά μάτια

Μπορείτε να κάνετε μακιγιάζ όπου το τελείωμα της σκούρας σκιάς στο εξωτερικό του ματιού να έρχεται πιο κάθετα και ανοδικά προς το φρύδι και όχι να απλώνεται προς τα έξω. Μεγάλη βαρύτητα να δώσετε στο περίγραμμα με μολύβι που πρέπει η γραμμή να είναι αρκετά φαρδιά και ανοδική στην εξωτερική γωνία. Επίσης, η σκιά στο κάτω βλέφαρο, να είναι αρκετά περιορισμένη. Ιδανικά μακιγιάζ για καθοδικά μάτια είναι τα παρακάτω.

Tips: Αφαιρέστε μερικές τριχούλες από την εξωτερική μεριά των φρυδιών καθώς αυτό σημείο κάνει τα μάτια πιο καθοδικά και με ένα μολύβι ζωγραφίστε το τελείωμα πιο ευθύ.

μακιγιαζ αναλογα με το σχημα ματιων
μακιγιαζ αναλογα με το σχημα ματιων
μακιγιαζ αναλογα με το σχημα ματιων

Μακιγιάζ για βαθουλωμένα μάτια

Τα βαθουλωμένα μάτια είναι αυτά που το δέρμα στη γύρω περιοχή τα σκεπάζει πχ γηρασμένο δέρμα, ή το κόκαλο είναι πιο εξογκωμένο από το κανονικό.
Αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να φαίνονται τα μάτια σου λιγότερο εξογκωμένα στο κόκαλο και να αναδείξεις τα μάτια είναι να εφαρμόσεις σκουρόχρωμες, ματ σκιές, ιδιαίτερα στο σημείο της εξόγκωσης (στο κόκαλο), ενώ στο κινητό βλέφαρο να εφαρμόσεις ανοιχτόχρωμες σκιές ματ ή περλέ.
Όσο για το περίγραμμα, η γραμμή θα ξεκινάει λεπτή και θα φαρδαίνει προς την εξωτερική γωνία των ματιών σου.

Αν θέλετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία αφήστε το σχόλιό σας ή επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάσατε: Μακιγιάζ Ανάλογα με το Σχήμα των Ματιών σου
Δείτε την αρχή του άρθρου