Κοσμήματα με Αλυσίδα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Τι κοσμήματα θα φορέσουμε το Χειμώνα του 2013; Ποια από αυτά μας συνοδεύουν στις πρωινές και βραδινές μας εξόδους;
Το κόσμημα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας εμφάνισης. Όλες μας τα λατρεύουμε και κάθε τόσο προσθέτουμε νέα κομμάτια στην κοσμηματοθήκη μας.
Το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2012-2013 θα φορέσουμε φυσικά, κοσμήματα με αλυσίδες. Είναι και άλλα είδη στη μόδα αλλά, αυτά με τις αλυσίδες, έχουν γοητεύσει γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα κοσμήματα με αλυσίδες κυριαρχούν στις πασαρέλες, στα περιοδικά μόδας, στις φωτογραφήσεις, στις celebrities και οπουδήποτε υπάρχει μόδα!
Η νέα αυτή τάση μπορεί να ακούγεται rock αλλά ανάλογα με το σχέδιο του κοσμήματος μπορεί να μετατραπεί σε chic and glamorous. Εννοείται λοιπόν, πως τουλάχιστον ένα τέτοιο κομμάτι πρέπει να υπάρχει στη συλλογή μας για τη φετινή σεζόν! Και επειδή το χειροποίητο κόσμημα είναι από τα πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, δείτε μερικές δικές του προτάσεις σε χειροποίητο κόσμημα με αλυσίδα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2012-2013

Αλυσίδα με σουέτ. Και η αλυσίδα και το σουέτ είναι 2 στοιχεία που μπήκαν πολύ δυναμικά στα κοσμήματα μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013. Το σουέτ, ανάλογα με το χρώμα και το σχέδιο κοσμήματος μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Μας συνοδεύει την ημέρα με casual ντύσιμο αλλά και στο γραφείο ή για βόλτες στην πόλη.


Αλυσίδες με στρας και σατέν κορδόνι.
Μία εξαιρετική πρόταση για τις βραδινές μας εξόδους που είναι πολύ in Fashion. Μετατρέπει το όλο look σε chic & elegant με μοναδικό τρόπο. 

Αλυσίδα με μαραμπού
Μία ακόμα πιο ξεχωριστή πρόταση από το Woman’s Gift, είναι τα κοσμήματα με αλυσίδα και μαραμπού. Είναι τόσο glamorous που όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω του. Είναι μοναδικό σχέδιο και σύμφωνα με τη σχεδιάστρια, είναι εμπνευσμένο από την εμφάνιση της Jennifer Lopez στη συναυλία της, με φούστα και καπέλο από μαραμπού. Αλυσίδα με πέρλες, κρύσταλλα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Τα περισσότερα από τα συγκεκριμένα, με τη λάμψη τους, μας συνοδεύουν σε βραδινές εξόδους.
Τα μη φανταχτερά αλλά εξίσου εντυπωσιακά, ανάλογα με τον τύπο κάθε γυναίκας, μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.