Bodytite, η Εξέλιξη στη Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση είναι πλέον η πιο δημοφιλής επέμβαση. Μόνο στις Η.Π.Α πραγματοποιήθηκαν 600.000 λιποαναρροφήσεις το έτος 2007. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι η παχυσαρκία στη χώρα μας αρχίζει να γίνεται ενδημική. Είμαστε ένατοι στον παγκόσμιο χάρτη των πιο παχύσαρκων λαών!
Είναι φανερό λοιπόν, πως η τεχνική που θα επιτρέπει στους πλαστικούς χειρουργούς να αφαιρούν και να σμιλεύουν το λίπος με ελάχιστες μελανιές, πρηξίματα και πόνο, ενώ ταυτόχρονα θα επιτυγχάνεται και σύσφιξη του δέρματος, θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Το Bodytite λοιπόν, αποτελεί σήμερα την τελευταία και πιο αποτελεσματική εξέλιξη στην τεχνική της λιποαναρρόφησης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BODYTITE;
Το BodyTite είναι ένα καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής του σώματος, σχεδιασμένο ειδικά για τη μείωση του επίμονου λίπους, ενώ παράλληλα παρέχει σμίλευση και σύσφιξη σώματος. Το BodyTite χρησιμοποιεί μια υψηλή τεχνολογία που ονομάζεται RFAL™ (Radio Frequency Assisted LipoTightening), προκειμένου να σας προσφέρει μια ασφαλή, ήπια και σύγχρονη λύση για τη λιπογλυπτική του σώματός σας.

ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ;
Το BodyTite χρησιμοποιεί την παγκοσμίως κατοχυρωμένη πατέντα τεχνολογίας RFAL™ για να λιώσει με ήπιο τρόπο την περίσσεια λίπους και να το αποβάλλει μέσω μιας μικροσκοπικής τομής, που επιλέγεται να γίνει σε ένα πολύ δυσδιάκριτο σημείο της περιοχής θεραπείας. Με τη διαδικασία διάλυσης του λίπους να προηγείται, η αποβολή αυτού γίνεται μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση, που σαν επιπλέον αποτέλεσμα έχει να μειώσει τον μετεγχειρητικό πόνο, τα οιδήματα και την όποια δυσφορία. Το BodyTite εξαφανίζει την περίσσεια λίπους και παρέχει τέτοιες σωματικές βελτιώσεις, που τελικά επέρχεται η πολυπόθητη σμίλευση.

ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ;
Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του συστήματος BodyTite είναι η ικανότητά του να προκαλέσει θερμική δράση επί του δερματικού και λιπώδους ιστού με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια. Σε αυτήν την ήπια αλλά εις βάθος αύξηση θερμότητας του ιστού οφείλουμε και τη δερματική σύσφιγξη του σώματος.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ;
Με το πέρασμα του χρόνου ή την αύξηση βάρους, ο δερματικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του. Η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση μπορεί να περιπλέξει το πρόβλημα, δημιουργώντας δυσμορφίες στην περιοχή θεραπείας. Ασθενείς με δερματική χαλάρωση ή/και σημάδια ραβδώσεων (ραγάδες), που, παράλληλα, έχουν προβληματικές περιοχές με περίσσεια λίπους, μπορούν με το BodyTite να έχουν καλύτερα αποτελέσματα σύσφιγξης και μείωσης του μετεγχειρητικού ρίσκου για δερματική χαλάρωση. Συγκρίνοντας το BodyTite με την παραδοσιακή διαδικασία λιποαναρρόφησης, το πρώτο προσφέρει μια πιο ασφαλή, ήπια και λιγότερο τραυματική εναλλακτική λύση με πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα και, κυρίως, με την ελάχιστα δυνατή μετεγχειρητική ανάρρωση (ελάχιστος πόνος, εκχυμώσεις, οιδήματα και διάρκεια ανάρρωσης).

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ;
Το BodyTite αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική διαδικασία που πραγματοποιείται είτε με τοπική αναισθησία είτε με ελαφριά μέθη. Μετά το πέρας της θεραπείας, ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του και να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες πολύ σύντομα. Χρειάζεται, όμως, να φορέσει για κάποιες μέρες ένα ελαστικό κορσέ και μπορεί να ξεκινήσει έντονη φυσική άσκηση μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού.

ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν ορατά αμέσως, με ακόμα πιο εμφανή αποτελέσματα σε διάστημα 6-12 εβδομάδων μετά το πέρας της θεραπείας.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ;
Οι περιοχές θεραπείας του BodyTite περιλαμβάνουν την κοιλιακή χώρα, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα, τα χέρια, την πλάτη και άλλες περιοχές με επιπλέον συσσώρευση λίπους. Αποτελεί, επίσης, μία πολύ καλή συνδυαστική θεραπεία για έντονες κοιλιακές πτυχές (λόγω χαλάρωσης και αναδίπλωσης του δέρματος), σύσφιγξη σώματος και μίνι-λίφτινγκ προσώπου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

1. Ρευστοποιεί το λίπος ενώ ταυτόχρονα το αναρροφά.
2. Λόγω της ηπιότητας των χειρισμών ελαχιστοποιεί τους μώλωπες, το οίδημα και τον πόνο μετά το χειρουργείο.
3. Όλη η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία.
4. Λόγω της μοναδικής και ευφυέστατης κατασκευής του χειροκίνητου μέρους του Bodytite, υπάρχει μεγάλη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην σύσφιξη του δέρματος.
5. Η τεχνική, πλέον, μπορεί να εφαρμοστεί και σε παχύσαρκους και, σε αρκετές περιπτώσεις, μπορεί να αποφευχθεί η κοιλιοπλαστική.
6. Η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί και μόνο για σύσφιξη του δέρματος χωρίς λιποαναρρόφηση.
7. Παρόλο που το μηχάνημα υπόσχεται πολλά, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η εμπειρία του χειρουργού. Σε άπειρα χέρια το μηχάνημα μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα, ανομοιομορφία στην αφαίρεση του λίπους ή μη αποδεκτή σύσφιξη του δέρματος.

πηγή: http://www.keramidasevangelos.gr

1 Comment

Comments are closed