Τα Παλτό που θα φορεθούν το Χειμώνα του 2013

Ποια παλτό θα φορεθούν το Χειμώνα του 2013; Τι προστάζει η μόδα για το γυναικείο outwear – Φθινόπωρο Χειμώνας 2012 2013. Η φετινή μόδα στα γυναικεία παλτό είναι με πολλές επιλογές, τόσες.. που δε θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις… τόσο στα υφάσματα, τα στυλ, όσο και στα μήκη.

Τα πιο δημοφιλή παλτό για το Χειμώνα 2013 είναι τα στενά που αγκαλιάζουν και διαγράφουν το σώμα, τα ριχτά παλτό – μανδύας, τα παλτό με αυστηρά γεωμετρικά σχήματα και οι γούνες. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές όπως θα δούμε παρακάτω.

Τα μήκη
Παλτό midi μέχρι το γόνατο ή μέχρι τη γάμπα, θηλυκά και κομψά παλτό στο ύψος των μηρών και mini παλτό για όσες είναι έτοιμες να αναδείξουν τη σιλουέτα τους.

Τα υφάσματα
Γούνα και δέρμα (το δερμάτινο θα το δείτε πολύ και σε αντρικά) είναι από τα πιο βασικά υλικά για τη μόδα στα γυναικεία παλτό Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012-2013, είτε εξολοκλήρου φτιαγμένα από αυτά είτε με διάφορες κομψές πινελιές στα περιγράμματα, στα κοψίματα, στα μανίκια, στο γιακά, σε συνδυασμένο κασκόλ ή καπέλο, ή στο εσωτερικό του παλτό. Οι γούνες αυτή τη σεζόν παρουσιάζονται και με κοντά μανίκια που συνδυάζονται άψογα με ψηλά γάντια για πολύ θηλυκές εμφανίσεις. Τη γούνα και το δέρμα σε παλτό, ως απαραίτητα υλικά της μόδας Φθινόπωρο -Χειμώνας 2012-2013, θα τα βρείτε σε όλα τα μήκη, σε όλα τα μεγέθη γιατί φοριούνται και στενά και φαρδιά-ριχτά…… και σε κάθε ύφος.

Το ύφος
Το ύφος που επικρατεί στα παλτό και αλλάζει τα δεδομένα της μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013, είναι στα δύο άκρα. Από τη μία οι Αυστηρές γραμμές, τα Ρετρό και τα Στρατιωτικά και από την άλλη τα φαρδιά παλτό ή γούνες, ανάλαφρα σχέδια και καθόλου κοψίματα.
Παλτό με αυστηρά γεωμετρικά σχήματα και κοψίματα, πολλές φορές ασύμμετρα, με έμφαση και φάρδος στους ώμους και το γιακά. Παλτό και ειδικά γούνες που δεν έχουν καθόλου γιακά αλλά ένα V για τελείωμα, ανάλαφρα και φαρδιά παλτό σε στυλ μανδύα.
Παλτά που δένονται στη μέση με εμφανή ή μη ζώνη, αλλά και παλτά που φοριούνται τελείως ριχτά.

 

Τα χρώματα
Όλα τα χρώματα που προστάζει η μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013 σε μονόχρωμα , παιχνιδίσματα με ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις ενός χρώματος, φωτεινά και nude χρώματα, έντονες αντιθέσεις, γήινα χρώματα (must τα χρώματα της ελιάς) ή γήινα prints στολίζουν τα υφάσματα, … και φυσικά μην ξεχνάμε τα άσπρο- μαύρο – γκρι ξεχωριστά ή συνδυασμένα μεταξύ τους.
Τα πιο έντονα χρώματα βαθύ πορτοκαλί – κόκκινο, μοβ, μπλε, πράσινο, κίτρινο, μπορντό είναι επίσης δημοφιλή σε όλα τα υφάσματα και τις γούνες.