Δερμάτινα στη Μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013

Τα δερμάτινα είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013. Τα δερμάτινα είναι chic αν ξέρεις να τα φορέσεις σωστά και να αναδείξεις την ομορφιά τους. Η παραγωγή μόδας, λανσάρει για αυτή τη σεζόν το δέρμα σε όλα… ρούχα, παπούτσια, τσάντες, καπέλα, γάντια, αξεσουάρ… παρόλο που πολλές οργανώσεις προσπαθούν να το αποτρέψουν για ευνόητους λόγους. Βέβαια πάντα υπάρχει και η λύση της δερματίνης.

Πως να φορέσεις τα δερμάτινα με τρόπο – Μόδα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013
Αν θέλεις να δείχνεις cool σε ένα total leather look, προσπάθησε να μην το φορτώσεις με πολλά και βαριά αξεσουάρ γιατί το δέρμα είναι εντυπωσιακό και φανταχτερό από μόνο του. Μικρά και διακριτικά αξεσουάρ όπως μία λεπτή ζώνη είναι καλή επιλογή. Επίσης, για ένα total leather look, επέλεξε κλασικά κομμάτια (πχ φούστα pencil και σακάκι) όχι ασύμμετρα και περίεργα σχέδια που είναι πολύ φορτωμένα.
Συχνά τα δερμάτινα συμβαδίζουν με ένα gothic style. Αυτό όμως ταιριάζει περισσότερο σε χλωμά πρόσωπα και πρέπει να το υποστηρίξεις και με το στυλ σου. Αν θέλεις να δείχνεις chic σε ένα δερμάτινο σύνολο  το μακιγιάζ σου προτίμησε να είναι πολύ φυσικό με γήινες αποχρώσεις και τα μαλλιά σου κάτω ή σε μια απλή κοτσίδα ή ένα καπέλο θα σε βγάλει από τον κόπο.
Ο συνδυασμός του δέρματος με λεπτομέρεια από γούνα ή βελούδο κάνει το σύνολο ακόμα πιο chic και θηλυκό, ανάλογα με το σχέδιο.
Τα δερμάτινα συνδυάζονται με πλεχτά ή βαμβακερά σε καθημερινές εξόδους, δαντέλες και μετάξι για πιο βραδινές και overloaded εμφανίσεις.

Δερμάτινα outwear.
Δερμάτινα outwear θα βρείτε σε πολλά μήκη και πολλά χρώματα όμως τα πιο δημοφιλή είναι μαύρο ή σκούρο καφέ χρώμα (χρώμα της ελιάς) και φυσικά σε midi coats ή mini jackets. Με εσωτερική γούνα ή χωρίς, με διάφορες λεπτομέρειες, στρατιωτικά κοψίματα, στενές γραμμές, ριχτά παλτό, ασύμμετρα, όλα είναι στη μόδα .

Δερμάτινες φούστες και φουστάνια
Δερμάτινες φούστες και φουστάνια επανέρχονται πολύ δυναμικά στις πασαρέλες μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013. Και σε αυτή την περίπτωση το πιο δημοφιλές χρώμα στις πασαρέλες είναι το μαύρο. Όμως, τα χρώματα της ελιάς, τα nude για το φθινόπωρο και το μπορντό θα φορεθούν εξίσου πολύ.
Οι φούστες εμφανίζονται πολύ chic σε pencil, πιο sexy σε ασύμμετρες με διάφορα μήκη και ανοίγματα και πιο glamour διακοσμημένες με κρύσταλλα. Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι λιτή και απλή.
Τα δερμάτινα φουστάνια θα φορεθούν πολύ σε ίσια γραμμή midi ή mini.

Δερμάτινα παντελόνια και μπλούζες
Ίσως τα δερμάτινα παντελόνια και οι μπλούζες να είναι λιγότερο δημοφιλή από τα υπόλοιπα ρούχα όμως είναι τόσο σέξι, δυναμικά και γοητευτικά που οπωσδήποτε πρέπει να έχουμε ένα κομμάτι από αυτά στην γκαρνταρόμπα μας.

Total Leather
Αυτή η τάση του total leather για Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013, μπορεί να είναι φορτωμένη και εκκεντρική, αλλά αν φορεθεί με προσοχή και διακριτικά  μπορεί να γίνει laxurius και να αναδείξει το στυλ κάθε γυναίκας.

Και μην ξεχνάμε ότι τα δερμάτινα ψηλά γάντια ή τα κανονικά είναι από τα must της σεζόν και δεν μπορούν να λείπουν από τα αξεσουάρ μας!!
.