Τι ρούχα να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές!

Η καλύτερη περίοδος του καλοκαιριού είναι αυτή των διακοπών. Το χειρότερο όμως είναι να κουβαλάμε άχρηστα πράγματα μαζί μας στο ταξίδι, που μας ταλαιπωρούν στη μεταφορά και τελικά χρειαζόμαστε μόνο τα μισά από αυτά, ίσως και λιγότερα. Πόσες φορές σου έχει τύχει αυτό; Εμένα προσωπικά.. πολλές φορές, γι αυτό γράφω αυτό το άρθρο!

Στις διακοπές θέλω να πάρω όλα μου τα ρούχα (όλη την ντουλάπα βασικά), όλα τα παπούτσια κτλ μήπως μου χρειαστούν, αλλά όχι μόνο δεν χρειάζονται… ούτε καν βγαίνουν από τη βαλίτσα για δοκιμή!
Άρα, πολλές φορές αναρωτήθηκα ποια ρούχα πραγματικά χρειάζομαι στις διακοπές μου; Τι να πάρω μαζί μου στις διακοπές; Να πάρω όλες μου τις γόβες και τα πέδιλα στις διακοπές; και κάπως έτσι κατέληγα με 2-3 άχρηστες βαλίτσες
Αυτή τη φορά όμως στο πρώτο μικρό ταξίδι, αποφάσισα ότι θα πάρω μαζί μου έξυπνους συνδυασμούς και κομμάτια που μπορώ να φοράω όλη μέρα και τα κατάφερα! Δε μου έλειψε τίποτα και δεν κουράστηκα να κουβαλάω βαλίτσες ντουβάρια και μικρότερα βαλιτσάκια! Αυτή τη φορά που θα λείψω ένα μήνα ξέρω τι θα πάρω μαζί μου!
Αν είστε σαν εμένα, ελπίζω αυτός ο οδηγός να σας φανεί χρήσιμος!

Τι ρούχα θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Ένα τανκίνι είναι ιδανικό για να φοράω το μπλουζάκι του όλη μέρα. Ένα μαγιό μπικίνι στράπλες είναι ωραίο για το μαύρισμα. Ένα καπέλο σε ουδέτερο χρώμα ταιριάζει με όλα. Αυτή την τσάντα μπορώ να τη φοράω και στην απογευματινή βόλτα. Αυτό το καφτάνι μπορώ να το φορέσω και το βράδυ. Τα πολύχρωμα γυαλιά είναι ιδανικά για την παραλία και όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτά τα αξεσουάρ μπορώ να τα φορέσω όλη μέρα. Ένα ζευγάρι παντόφλες παραλίας σε χρώματα που ταιριάζουν με τα ρούχα μου είναι αρκετό!

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές
Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 
Top / NSF sleeveless shirt / Octavia tie blouse, €36 / Full Tilt floral print shirt / Neon tank top / rag & bone short shorts / Maison Scotch cotton shorts / Quiksilver blue shorts / Matiko platform wedge sandals / Silver beaded sandals / Charlotte Russe feather sandals / Karen Walker black sunglasses / Bindya blue shawl / Juicy Couture straw fedora hat

Τα αγαπημένα μου σορτσάκια που πρέπει να τα έχω μαζί μου οπωσδήποτε. Αυτά τα μπλουζάκια πάνε με όλα – με βραδινά και απογευματινά ρούχα – και μπορώ να κάνω πολλούς συνδυασμούς. Ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Το φουλάρι και το καπέλο θέλω να τα φορέσω για να διαφοροποιήσω το στυλ μου! Τα χρωματιστά σανδάλια και οι ασημένιες σαγιονάρες είναι ιδανικές και για το βράδυ. Αυτές οι πλατφόρμες, σε απαλές αποχρώσεις, ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα μου!

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές
Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 
Cutout dress / Chiffon dress / Vanessa Bruno Athé summer skirt / Cheap Monday ruffle skirt / Vionnet black shoes / Steve Madden flat sandals

Αυτά τα φουστανάκια φοριούνται παντού, με ψηλοτάκουνα πέδιλα, με σανδάλια, για καφέ και για βραδινή έξοδο. Ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα με βγάλουν από τη δύσκολη θέση.. όχι ότι στις διακοπές θα τρελαθώ να φοράω ψηλοτάκουνα! Αυτή τη μακρυά φούστα τη λατρεύω, θα την πάρω μαζί μου για να τη φορέσω με τα όμορφα μπλουζάκια. Αυτή η φουστίτσα είναι τόσο δροσερή και άνετη… μπορώ να τη φορέσω ακόμα και στην παραλία!

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 

Blumarine maxi dress / ISSA London maxi dress / Maxi dress
Αυτά τα μάξι φουστάνια είναι τα αγαπημένα μου. Τα 2 από αυτά φοριούνται από το απόγευμα. Μπορεί να πάρω μαζί μου μόνο τα δύο και το τρίτο να το αντικαταστήσω με μία αέρινη ολόσωμη φόρμα!

Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές
 
Τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές 
Brahmin leather satchel handbag / Vintage style handbag / Mango resin jewelry / Coral ring / Aventurine jewelry / Fantasy Jewelry Box vintage bangle / Lisa Freede sparkle jewelry / Charlotte Russe peacock feather jewelry / Ribbon necklace / Kate Spade jewelry

Αυτές οι τσάντες και τα αξεσουάρ μπορούν να με συνοδέψουν σε όλες μου τις εμφανίσεις!