Famous shoes…. Παπούτσια με Δημοσιότητα!

Οι περισσότερες έχουμε ακούσει ή ξέρουμε προσωπικά τα παπούτσια FamousΑπό το 2010 η FAMOUS δραστηριοποιείται στον τομέα του γυναικείου νεανικού υποδήματος. Χάριν στο ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα των ιδιοκτητών της, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να αναδειχθεί στις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο και να διαδραματίζει σήμερα ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά (καθώς και σε αγορές του εξωτερικού).

Η Famous shoes έχει τα παρακάτω βασικά πλεονεκτήματα:
Είναι Ελληνική. Είναι καιρός να υποστηρίξουμε τα Ελληνικά προϊόντα και παραγωγές! Έτσι, προσφέρουμε βοήθεια στην Ελληνική αγορά και οικονομία που τόσο έχει ανάγκη.
Έχει ιδιαίτερα και κομψά σχέδια. Τα σχέδια τής είναι νεανικά και ποικίλουν για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το στυλ της κάθε γυναίκας.
Είναι οικονομική. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για να αγοράσεις παπούτσια. Και επειδή είναι πασίγνωστο το “πρόβλημα” των γυναικών για την αδυναμία μας στα παπούτσια (έχουμε δεκάδες, εκατοντάδες, που δεν προλαβαίνουμε να τα βάλουμε!)), η Famous μας δίνει τη δυνατότητα να αγοράζουμε σε πολύ προσιτές τιμές, καλή ποιότητα, ιδιαίτερα, κομψά και Ελληνικά παπούτσια.
Είναι FAMOUS. 


Πως γνώρισα τα FAMOUS SHOES… και γιατί είμαι ακόμα πελάτισσα!
Έτυχε να περάσω μια μέρα από έναν δρόμο που δε διανύω συχνά, αν και κεντρικός της Καλλιθέας, τη γνωστή Δαβάκη. Κάποια στιγμή το μάτι μου πέφτει σε ένα μαγαζί με παπούτσια στη Δαβάκη 43, παρόλο που δεν ήμουν έξω για ψώνια. Φυσικά, μπαίνω να ρίξω μια ματιά για να το έχω υπόψιν μου μελλοντικά. Τελικά όμως, πως να μπεις και να μην αγοράσεις με τόσα ωραία κομμάτια αλλά και τόσο φιλικό περιβάλλον! (αγόρασα 3 ζευγάρια – το γυναικείο πρόβλημα που λέγαμε)!. 
Τέλος πάντων,  μπαίνοντας, με υποδέχεται μια πολύ ευγενική παρουσία, η Ιωάννα, πολύ διακριτική και καθόλου πιεστική που στη συνέχεια ανακάλυψα ότι είναι και γνώστης της μόδας. Πράγμα σχεδόν σπάνιο για την Ελληνική αγορά! Ήξερε ακριβώς πως να με κατευθύνει για τις επιλογές μου.. Μπράβο Ιωάννα! Αυτά τα γράφω, γιατί για μένα, όπως και για πολλούς, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τις αγορές μου (αν δεν είναι μέσω διαδικτύου), το περιβάλλον και οι άνθρωποι!
Μετά από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια διοργάνωσης μιας εκδήλωσης (με επίδειξη μόδας) χρειαζόμασταν χορηγό για παπούτσια. Φυσικά, σκέφτηκα αμέσως τη FAMOUS, ως Ελληνική, νεανική, με υπέροχα σχέδια αλλά και προσιτές τιμές αφού είχα είδη προσωπική εμπειρία. Γνωρίζω τον Θανάση, Ιδιοκτήτη του Famous shoes Καλλιθέας. Εκτός ότι συνεργαστήκαμε, που δε στέκομαι εκεί, σκέφτηκα μετά από συζήτησή μας ότι, αν οι νέοι επιχειρηματίες ήταν τόσο ανοιχτόμυαλοι, με τόση όρεξη, άριστη γνώση και ενθουσιασμό για δουλειά, σίγουρα τα πράγματα δε θα ήταν τόσο άσχημα σήμερα! 
Αυτό λοιπόν που με τράβηξε αλλά και με κράτησε στο Famous shoes Καλλιθέας, είναι, τα υπέροχα σχέδια σε παπούτσια, η προσιτή τιμή με καλή ποιότητα που παίζει μεγάλο ρόλο στις μέρες μας, είναι Ελληνική εταιρία και το περιβάλλον είναι αυτό που θέλω για να ψωνίζω εκτός διαδικτύου!
Εύχομαι, όλα τα καταστήματα της FAMOUS και γενικά οι επιχειρήσεις, να έχουν τόσο καλούς συνεργάτες!

Γίνετε φίλοι του Famous shoes Καλλιθέας / Facebook πατώντας εδώ      
Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://www.famous-shoes.gr

Διαβάσατε: Famous shoes…. Παπούτσια με Δημοσιότητα!