Hairstyles Καλοκαίρι 2012 για Μακριά Μαλλιά

Ένα από τα πιο δημοφιλή και νέα look της φετινής σεζόν που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις πασαρέλες είναι το περιβόητο wet look. Επανήλθε στη μόδα ανανεωμένο, ρομαντικό και γοητευτικό. Το wet look νομίζω ότι πρέπει να το εφαρμόσεις έστω και μία φορά στα μαλλιά σου για να καταλάβεις τη γοητεία του. Το wet look εφαρμόζεται σε όλα ή τα μισά μαλλιά και ειδικά αν το συνδυάσεις με χαλαρό ή σπαστό κυματισμό, τραβάει όλα τα βλέμματα.

hotfashionstyle.info
http://www.ivillage.ca
http://www.brandalleysales.co.uk
http://www.brandalleysales.co.uk
http://www.harpersbazaar.com
http://www.harpersbazaar.com/

Σπαστά, κυματιστά ή με μπούκλες και πλούσιο όγκο. Πολλές γυναίκες προτιμούν τον όγκο στα μαλλιά. Γιατί όχι άλλωστε αφού είναι ένα πολύ ξεχωριστό γυναικείο χαρακτηριστικό! Βλέπω όμως πολλές γυναίκες που επιμένουν να δίνουν όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Για να είσαι in fashion, να γνωρίζεις, ότι οι όγκοι πλέον διαμορφώνονται από το ύψος του αφτιού και κάτω ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, που και αυτό πάλι δεν είναι τόσο απαραίτητο, γιατί όλα τα σχήματα προσώπου έχουν τη δική τους γοητεία, απλά, διακριτικά πάντα δεν τονίζουμε περισσότερο με το χτένισμα τα έντονα σημεία. Πχ. αν έχεις ένα πολύ στρογγυλό πρόσωπο παλιότερα θα άκουγες διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς όγκο στην κορυφή,  για να φαίνεται το πρόσωπο πιο μακρύ και πιο λεπτό . Τώρα αν συμβουλευτείς έναν ειδικό θα σου πει ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά σου αλλά αν θέλεις τα μαλλιά σου να έχουν όγκο, απλά διαμόρφωσέ τον από τους ώμους και κάτω και όχι στα μάγουλα.

http://2.bp.blogspot.com
hairstylesezine.com
thebestfashionblog.com
normalhairstyles.info
latest-hairstyles.com
latest-hairstyles.com
efashionista.org
http://trendsfashiondesignstyle.com
hairstylecrew.com
http://www.rasenafashion.com

Χτενίσματα με τα μαλλιά στο πλάι. Ρίξε τα μαλλιά σου στο πλάι με όποιο τρόπο θέλεις, με κοτσίδα, πιάσιμο, πλεξίδα, ανάλαφρα κτλ. είναι η καλύτερη, άκρως ρομαντική και super επιλογή, όταν δε σου αρέσει τίποτα ή δεν προλαβαίνεις να χτενιστείς. Και μάλλον θα είσαι στο επίκεντρο, όπως οι περισσότερες cellebrities που έχουν υιοθετήσει αυτό το look.

threegirlsandamic.com
threegirlsandamic.com
omghaircut.com
nowfashion.com
hairsmystory.com
hair.becomegorgeous.com

Πλεξίδες, Κοτσίδες και στριφογυρίσματα στα μαλλιά όλων των ειδών είναι πολύ στη μόδα. Επίσης μία ρομαντική επιλογή για σοφιστικέ εμφανίσεις. Εύκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό.

hairstyletrendsfor.com
lookyourstyle.com
vogue.co.uk
nekoblog.ch
harpersbazaar.com
hairsmystory.com
jewelspiration.blogspot.com
redken.com
shine.yahoo.com
gobetan.blogspot.com
bevoguish.com
stylesinfash.com
ourvanity.com

Tα ανάλαφρα πιασίματα και σινιόνς με ή χωρίς wet look μας κερδίζουν με την πρώτη ματιά. Ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και με κάθε εμφάνισή της.

styleandbeauty.cult2.net
vfashiontrends.com
http://www.girlshairstyles.net
chiclooking.com
aboutfashionstyle.com
blogs.babble.com
addictedtolipstick.blogspot.com
http://www.curlhairstyles.com
mylifeisbrilliant.com
ourvanity.com
forums.thefashionspot.com

Τέλος, οι χωρίστρες στη μέση και οι χωρίστρες του στυλ ”όσο πιο πλάι γίνεται” είναι η αγαπημένη επιλογή των κομμωτών όπως θα δείτε σε πολλά fashion shows.

thebestfashionblog.com
mylifeisbrilliant.com
efashionista.org
fashionarrivals.com

Διαβάσατε: Hairstyles καλοκαίρι 2012 για μακριά μαλλιά