Πως να Φορέσω τα Floral?

Μία ερώτηση που μου κάνουν πολλές φίλες τον τελευταίο καιρό είναι πως μπορούν να συνδυάσουν τα floral κομμάτια. “Από αρχές της Άνοιξη κιόλας, που άρχισε να φαίνεται στις βιτρίνες τόσο πολύ αυτή η HOT τάση της σεζόν, τρέξαμε και αγοράσαμε πράγματα που μας χτυπούσαν στο μάτι, αλλά τώρα πως θα τα συνδυάσουμε;” Πάντως, η αλήθεια είναι πως τόσο ωραία floral κομμάτια και τόσο γεμάτα στιλιστικά, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε στη μόδα! Και το καλύτερο;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε τόσο πολύ για το πως θα τα συνδυάσουμε αφού φέτος μπορούμε να ξεφύγουμε σε χρωματικές και στιλιστικές επιλογές! Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην προσπαθήσουμε και πολύ για την επιλογή μας.
Ας, μην ξεχνάμε ότι η μόδα και η ομορφιά δεν είναι μόνο η εμφάνιση αλλά και αυτό που πηγάζει από μέσα μας! Αν εσύ νιώθεις αυτοπεποίθηση με αυτά που έχεις επιλέξει να φορέσεις, να είσαι βέβαιη πως μόνο θετικά θα σε δουν και οι άλλοι!
Είμαι σίγουρη πως με λίγες μόνο μικρές συμβουλές, θα απογειώσεις το στυλ σου! Αν πάλι έχεις οποιαδήποτε απορία, μπορείς να την αναρτήσεις στα σχόλια ή να τη στείλεις μέσω e-mail!

TIPS: Όταν επιλέγουμε floral κομμάτια για την εμφάνισή μας, το καλύτερο είναι να κρατάμε σε ήπιους τόνους τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Οι στιλιστικές υπερβολές είναι για την επιλογή των ρούχων, αν το παρακάνουμε με τα μαλλιά και το μακιγιάζ, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα….” κιτς”! Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή!

Πως να φορέσω τα Floral

Αν έχεις κάτι floral (παντελόνι, φούστα, σορτς, μπλούζα) και θέλεις να το συνδυάσεις με κάτι μονόχρωμο, διάλεξε ένα από όλα τα χρώματα του floral ή κάποιο ουδέτερο/ nude (πχ μπεζ, γκρι, άσπρο, μαύρο κτλ). Με τέτοια επιλογή ποτέ δε θα πέσεις έξω σε έναν συνδυασμό. Συμπλήρωσε με ουδέτερα αξεσουάρ, μονόχρωμα παπούτσια και το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό.

floral how to 7

 

Total floral. Τα total floral δίνουν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Για τον ιδανικό συνδυασμό τους προτείνονται αξεσουάρ και παπούτσια σε ουδέτερα χρώματα και κατά βάση μονόχρωμα ή με μικρές λεπτομέρειες.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλετε ένα total floral σύνολο αλλά δεν είναι σετ πάνω κάτω; Τότε, επιλέγετε διακριτικά και κοντινά χρώματα όπως στην εικόνα από κάτω.Επίσης, σε έναν τέτοιο τολμηρό συνδυασμό, προτιμήστε το ένα από τα δύο (τοπ ή φούστα/παντελόνι) να έχει  μικρότερα floral prints από το άλλο. Αν είναι και τα δύο εξίσου μεγάλα και με πολλά διαφορετικά χρώματα μπουκώνει πολύ το αποτέλεσμα.

floral how to 2

 

Τα total floral, ειδικά σε κοστούμια, χρειάζονται προσοχή, καθώς προσθέτουν όγκο. Αν είσαι νούμερο medium+ καλύτερα να αποφύγεις έναν τέτοιο συνδυασμό εκτός αν είσαι πολύ ψηλή.

floral how to 4

Το κλασικό μπορεί να είναι και Floral.Δεν είναι απαραίτητο να μείνουμε στα παλιά: κλασικό=μονόχρωμο! Με την πιο κάτω επιλογή κρατάμε ήπιους τόνους, nude αποχρώσεις με πολύ διακριτικά floral prints σε αυτό το υπέροχο φουστάνι που σίγουρα δε φεύγουμε από το κλασικό στυλ αλλά είμαστε και μέσα στη μόδα.

floral how to 3