Χρώματα μαλλιών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012

Ποια είναι τελικά τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012.

Η μόδα στα μαλλιά, αντίθετα από τα ρούχα, προτείνει τα πιο φυσικά χρώματα ever.
Δείτε τον οδηγό χρωμάτων για Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 και επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει περισσότερο. 
Θυμηθείτε όμως, ότι μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας είναι προτιμότερο να την κάνετε στο κομμωτήριο παρά να το επιχειρήσετε μόνες σας στο σπίτι.
Στα ξανθά κυριαρχούν τα χρώματα του μελιού, του βουτύρου, του χρυσού και της καραμέλας. Επίσης οι ανταύγειες σε μπεζ, ιβουάρ ή σαντρέ αποχρώσεις που γλυκά και διακριτικά ενισχύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σου, δίνουν ένα γλυκό αποτέλεσμα και δεν είναι τόσο επιβλαβή για την υγεία τους.

amominredhighheels.com
http://www.schwarzkopf.com
http://hairstyle-color-trends-2012.qktlwmf.homelinux.org
http://www.gallery.becomegorgeous.com


http://fashiononrock.blogspot.com


Οι μελαχρινές έχουν την τιμητική τους με τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν. Χωρίς να χάσουν την ένταση και το βάθος του μελαχρινού μετατρέπονται σε εξωτικές θεές με χρώματα του κάστανου, της καρύδας, της σοκολάτας και του φουντουκιού.

by Paul Gehringhttp://www.hair.becomegorgeous.com
by Schwarzkopfhttp://www.hair.becomegorgeous.com
by Wellahttp://www.hair.becomegorgeous.com
hairstyle-blog.com


Ο συνδυασμός ξανθού και καστανού όπως της Jenifer Aniston, είναι μία τάση που επικρατεί και αυτό το καλοκαίρι. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες celebrities έχουν υιοθετήσει αυτό το look που φαίνεται να είναι μία από τις top επιλογές των κομμωτών.

http://styleofbaileys.blogspot.com


http://beautyeditor.ca


Οι τόνοι σε καστανό με κόκκινες ή χάλκινες αποχρώσεις είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή για τη φετινή σεζόν. Κολακεύουν και γοητεύουν στο πέρασμά τους ενώ ταυτόχρονα ξεφεύγουν από τα σκληρά κόκκινα που ταλαιπωρούν τα μαλλιά.

haircutshairstyles.com
http://fashionweekdesign.com
http://thestylenewsnetwork.com


Φυσικά δε θα λείψουν από την παλέτα μας τα χρώματα του φυσικού χάλκινου και κόκκινου. Σε απαλές, ανοιχτόχρωμες και όχι σκληρές αποχρώσεις, το χάλκινο κόκκινο φέτος θα φορεθεί περισσότερο από ποτέ.

http://beautyeditor.ca


http://bellabethesdanews.blogspot.com
http://www.lovingyou.com
http://thebestfashionblog.com
http://www.elle.com/


Για όσες έχουν υιοθετήσει ή θέλουν να αποκτήσουν την τάση ombre hair, φυσικό χρώμα στη ρίζα και πιο ανοιχτό στις άκρες σαν να έχει ανοίξει φυσικά από τον ήλιο, είναι σίγουρα in fashion. Με προσοχή όμως, ώστε τα 2 χρώματα να μην έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.

bellasugar.com.au
http://www.sheknows.com


Τέλος, οι πιο εκκεντρικές της παρέας σίγουρα δε θα απογοητευτούν αφού μπορούν να σκορπίσουν στα μαλλιά τους ανταύγειες σε χρώματα του ανοιχτού ροζ, σωμόν ή γαλάζιο για ξανθά μαλλιά ενώ για μελαχρινές προτείνονται χρώματα όπως το μωβ, μπλε και φούξια. 

http://fashionweekdesign.com


Διαβάσατε: Χρώματα μαλλιών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012

1 Comment

Comments are closed